Blog

Kære DIG

Velkommen til min blog og tak fordi du tager dig tid til at læse.

Mine indlæg rummer erfaringer fra rejsen mod at få det bedre.

Jeg håber de kan være en kilde til håb, inspiration og forklaring, når kroppen og livet bøvler.

Jeg vil fortælle dig lidt om min baggrund for det jeg skriver og om, hvad du kan forvente dig at finde her.

blog - erfaringer fra rejsen mod at få det bedre

Erfaringer fra rejsen mod at få det bedre

I mit eget liv og gennem mit arbejde med mennesker med smerter og andre fysiske gener, er der langsomt vokset erkendelser og erfaring frem, som jeg forestiller mig andre også kan få glæde af.

Mit håb er at disse indlæg bliver et lille lys, et kærligt puf, en klarhed og et nænsomt kram til dig.

Mine indlæg henvender sig mest til dig, der har gået med noget i længere tid. Det kan være smerter eller andre fysiske gener- senfølger efter sygdom, operation eller en skade. Stress eller uforklarlige symptomer, som bøvler og tærer på dine kræfter.

Om at leve med en kronisk sygdom

De ting jeg skriver om, er erfaringer fra mit eget liv. Jeg lever med en godartet knogletumor, der vokser ind i min kæbe og kraniebund. Den har tidligere givet mig mange gener, men gør det ikke så meget længere. At være landet her, har været noget af en rejse og den er slet ikke slut endnu. Min krop er et vedligeholdelsesprojekt og det er bøvlet en gang imellem, men også en kilde til udvikling og visdom. Jeg har fået meget hjælp til at nå herhen og er så taknemmelig. Noget af hjælpen har været professionel behandling. Noget af hjælpen har været fra de dejlige mennesker jeg har tæt på. Noget af hjælpen har været fra mine klienter, som gang på gang slår mig bagover af beundring, når det handler om at leve med smerter, gener, stress og traumer. De er en dyb kilde til inspiration og livsvisdom.

Den inspiration og livsvisdom vil jeg gerne give videre til dig. De ting jeg skriver her er altså ikke absolutter og rummer ikke forskning og kildehenvisninger, men i stedet erfaringer fra min egen proces og arbejdet med mine klienter. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis der er noget der provokerer, vækker, inspirerer eller vækker spørgsmål i dig.

God fornøjelse og varmt velkommen til

Længere nede på siden finder du link til mine forskellige indlæg. Du skal bare trykke på teksten, der hører til billedet.

Kærlig hilsen Cathrine