Kraniosakralterapeut Cathrine Rahbek

Jeg hedder Cathrine Rahbek og er fysioterapeut og kraniosakralterapeut.

Jeg blev uddannet fysioterapeut i 2011 og har arbejdet på klinik siden 2012.

Jeg startede på osteopatiuddannelsen samtidig med at jeg startede på klinik og fik ved at følge uddannelsens første 2 år, et virkeligt spændende indblik i, hvordan alt i kroppen er forbundet og hvordan kroppen virker rent mekanisk.

Men vigtigere endnu. Jeg kom til at lære kraniosakralterapien at kende og det har ændret mit liv både professionelt og personligt.


Forelsket i kraniosakralterapi

På mit første kraniosakralterapi-kursus var jeg bjergtaget af, hvor stor og dyb en virkning behandlingsformen har. Jeg havde aldrig prøvet noget lignende, og alligevel fik jeg en følelse af at komme “hjem”. Jeg havde fornemmelsen af at have fundet min vej og var helt forelsket i måden at behandle på og i hele det menneskesyn, der ligger bag kraniosakralterapi.

Den slags kan få følger – og det gjorde det for mig. Jeg fortsatte min uddannelse indenfor Kraniosakralterapi  via Upledger Instituttet og blev i sommeren 2018 certificeret i CranioSacral Therapy Techniques, som er et internationalt anerkendt kvalitetsstempel for min kunnen. I juni 2020 blev jeg RAB-registreret.


Egen klinik og stadig forelsket i kraniosakralterapi

Med certificeringen på plads, åbnede jeg i september 2018 min egen kraniosakralterapiklinik og forlod det faglige liv som fysioterapeut. Livet som selvstændig er fyldt med helt utroligt meget kedeligt computerarbejde. Men hver gang jeg har en behandling, bliver jeg bekræftet i at kvalerne med hjemmeside, regnskab, markedsføring osv. er det hele værd. Jeg er stadig forelsket i kraniosakralterapi.

Jeg er fortsat forbløffet over, hvor respektfuld og blid behandlingen opleves, når jeg selv ligger på briksen. Jeg er fortsat forundret over, hvor meget kroppen kan fortælle, når jeg som behandler lytter til den, og hvor tillidsfuldt den reagerer, når den bliver mødt med nænsomhed og respekt.  Jeg bliver ved med at blive overrasket over, hvor kraftfuld effekten ved kraniosakralterapi er, både når jeg selv får behandlinger, og når jeg behandler andre. Jeg bliver rørt, når folk fortæller mig at de får det overraskende bedre efter mine behandlinger. Jeg bliver nysgerrig på at vide endnu mere om kroppen, og tager på kurser for at kunne mestre flere af de her fantastiske teknikker. Jeg får lyst til at udbrede budskabet om hvor sej og klog vores krop er og holder foredrag. Jeg får lyst til at forske i nye områder, hvor kraniosakralterapi kan gøre en forskel og er i gang med at opstarte et forskningsprojekt.

Så er du advaret, kraniosakralterapi kan altså sætte ting og sager igang:-)

Vil du vide mere om kraniosakralterapi kan du læse min beskrivelse her.

Du kan også læse meget mere på Upledger Instituttets Internationale hjemmeside her.


Jeg er også fysioterapeut og jeg er stolt af det 🙂

Selvom jeg er forelsket i kraniosakralterapi, har jeg ikke glemt fysioterapien. Min baggrund som fysioterapeut er din sikkerhed for at jeg har blik for, hvorvidt dine symptomer kræver lægehjælp. Jeg vil også lade dig det vide, hvis jeg vurderer, du bør supplere din behandling hos mig, med træning eller andre fysioterapeutiske værktøjer.


Kontakt mig og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation eller bestil en tid med det samme

Vil du vide mere om, hvad jeg kan gøre for dig, så ring og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation. Her vil jeg på baggrund af, hvad du fortæller mig, efter bedste evne vurdere, om jeg er den rette behandler til dig, eller om du er bedre hjulpet hos en anden.

Du kan ringe på 3064 5390 eller udfylde skemaet herunder.