Kraniosakralterapeut Cathrine Rahbek

Jeg hedder Cathrine Rahbek og er fysioterapeut og kraniosakralterapeut.

Jeg blev uddannet fysioterapeut i 2011 og har arbejdet på klinik siden 2012.

Jeg startede på osteopatiuddannelsen samtidig med at jeg startede på klinik og fik ved at følge uddannelsens første 2 år, et virkeligt spændende indblik i, hvordan alt i kroppen er forbundet og hvordan kroppen virker rent mekanisk.

Men vigtigere endnu. Jeg kom til at lære kraniosakralterapien at kende og det har ændret mit liv både professionelt og personligt.


Forelsket i kraniosakralterapi

På mit første kraniosakralterapi-kursus var jeg bjergtaget af, hvor stor og dyb en virkning behandlingsformen har. Jeg havde aldrig prøvet noget lignende, og alligevel fik jeg en følelse af at komme “hjem”. Jeg havde fornemmelsen af at have fundet min vej og var helt forelsket i måden at behandle på og i hele det menneskesyn, der ligger bag kraniosakralterapi.

Den slags kan få følger – og det gjorde det for mig. Jeg fortsatte min uddannelse indenfor Kraniosakralterapi  via Upledger Instituttet og blev i sommeren 2018 certificeret i CranioSacral Therapy Techniques, som er et internationalt anerkendt kvalitetsstempel for min kunnen. I juni 2020 blev jeg RAB-registreret.


Egen klinik og stadig forelsket i kraniosakralterapi

Med certificeringen på plads, åbnede jeg i september 2018 min egen kraniosakralterapiklinik og forlod det faglige liv som fysioterapeut. Livet som selvstændig er fyldt med helt utroligt meget kedeligt computerarbejde. Men hver gang jeg har en behandling, bliver jeg bekræftet i at kvalerne med hjemmeside, regnskab, markedsføring osv. er det hele værd. Jeg er stadig forelsket i kraniosakralterapi.

Vil du vide mere om kraniosakralterapi kan du læse min beskrivelse her.

Du kan også læse meget mere på Upledger Instituttets Internationale hjemmeside her.


Så blev jeg pludselig patient

I sommeren 2020 fik jeg konstateret en godartet tumor i mit kranie. Der var altså en god forklaring på, hvorfor jeg i nogle måneder havde haft det temmelig skidt. Den gode nyhed var det ikke var kræft. Den dårlige at en operation nok på nuværende tidspunkt bare vil gøre det værre. Pludselig stod jeg der, hvor så mange af mine klienter har stået – med alle spørgsmålene:

“hvordan får jeg det bedre?”

“bliver jeg nogensinde mig selv igen?”

“hvad, hvis det bliver værre?”

” hvordan skal jeg takle at jeg føler mig skrøbelig og udsat”

“hvordan skal jeg få tillid til min krop og til livet igen?”

Rædslen var flyttet ind.

Her blev kraniosakralterapi en af mine redningsplanker.

For det første til helt fysisk at gøre min krop i stand til at kompensere for den “sten” jeg har i maskineriet, så jeg nu har meget færre symptomer på min tumor.

For det andet til at hjælpe mig med at håndtere alle spørgsmålene og rædslen.

Det var først nu jeg forstod hele omfanget af, hvad kraniosakralterapi kan – og helt ærligt – jeg aner ikke, hvad jeg skulle have gjort uden.

Min egen historie har givet et anden dybde i mit arbejde. Og en forståelse for, hvor meget vi mennesker evner, hvis vi får den rigtige hjælp.

Se en lille video om mig


Jeg er også fysioterapeut og jeg er stolt af det 🙂

Selvom jeg er forelsket i kraniosakralterapi, har jeg ikke glemt fysioterapien. Min baggrund som fysioterapeut er din sikkerhed for at jeg har blik for, hvorvidt dine symptomer kræver lægehjælp. Jeg vil også lade dig det vide, hvis jeg vurderer, du bør supplere din behandling hos mig, med træning eller andre fysioterapeutiske værktøjer.


Kontakt mig og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation eller bestil en tid med det samme

Vil du vide mere om, hvad jeg kan gøre for dig, så ring og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation. Her vil jeg på baggrund af, hvad du fortæller mig, efter bedste evne vurdere, om jeg er den rette behandler til dig, eller om du er bedre hjulpet hos en anden.

Du kan ringe på 3064 5390 eller udfylde skemaet herunder.