Onlineforedrag

"Træk Vejret"

Se mit foredrag og bliv klogere på, hvordan vejrtrækning har betydning for meget mere end ilt i blodet

 

Foredraget handler om vejrtrækningen helt generelt. Men det handler også om, hvilken betydning vejrtrækningsproblemer kan have for andre dele af vores krop og om, hvordan kraniosakralterapi virker på vejrtrækningsproblemer. Vejrtrækningen er simpelthen så fascinerende og kan være en nøgle til lindring af rigtig mange forskellige symptomer. Samtidig er vejrtrækningen et af de steder, hvor vores stressniveau tydeligst viser sig og hvor følelser kan mærkes. Se med og lad dig forundre og overraske.

God fornøjelse. Del og like hjertens gerne

 

 

Onlineforedrag “Træk Vejret”

 

Vigtig information!

Jeg skal lige advare om at jeg i videoen får spejlvendt nogle af mavens organer – jeg er lidt højre-venstreblind og blev simpelthen forvirret at at se mit eget ”spejlbillede” på kameraret, imens jeg fortalte. Jeg har derfor lagt et par opklarende tegninger neden under denne video, så du lettere kan se, hvad jeg egentlig mener.

Opklarende Billeder:

 

 

Uvendingsnerven, som den vender i virkeligheden

 

Her kan du se, hvordan hjertet sidder “klistret fast” til mellemgulvet med bindevæv. Du kan også se hvordan hovedpulsåret og “u -vendingsnerven” griber ind i hinanden

 

 

Mellemgulvets forbindelse til nogle af fordøjelsesorganerne – som det vender i virkeligheden

 

Her kan du se, hvordan mavesæk og lever “sidder fast” på undersiden af mellemgulvet med bindevæv. Leveren ligger i højre side under de nederste ribben

Mærk en forandring med kraniosakralterapi

Er du klar til at tage det første skridt mod et kærligt makkerskab med din krop? Book din session i dag. Jeg er klar til at følge dig på rejsen mod at have det bedre.