Onelineforedrag

Mor Kend Din krop

Velkommen til min online foredragsrække “Mor kend din krop”

 

 

 

 

Det henvender sig til dig, der er MOR. Måske er du lige blevet det, måske har du fået børn for flere år siden. I 7 afsnit gennemgår jeg forskellige vigtige temaer om ”Mor-kroppen” og giver dig tips og tricks til, hvordan du selv kan komme i gang med en effektiv og blid genoptræning af din krop. Jeg fortæller dig, hvor du kan gå hen for at få professionel hjælp til de eventuelle gener, du har efter graviditet og fødsel. Jeg tager udgangspunkt i den viden og de værktøjer jeg har med mig som fysioterapeut, fysiopilatesinstruktør og kraniosakralterapeut, men også i mine egne oplevelser som mor.

Alle afsnittene ligger her på siden. Du kan sagtens nøjes med at se den, du syns passer til dig.

Rigtig god fornøjelse. Del og like hjertens gerne:-)

 

 

 

Afsnit 1 “Delte mavemuskler, vejrtrækning som mirakelkur og større fødder”

 

Afsnit 2 “Bækkenbunden

 

 

Afsnit 4 “Den Inderste Mavemuskel- Nøglen til en god holdning og langt færre smerter”

 

Afsnit 5 “Kejsersnit”

 

Afsnit 6 “Smerter efter fødsel”

 

Afsnit 7 “Træningstips og tricks til barselsdagligdagen”

Mærk en forandring med kraniosakralterapi

Er du klar til at tage det første skridt mod et kærligt makkerskab med din krop? Book din session i dag. Jeg er klar til at følge dig på rejsen mod at have det bedre.

Photo of a treatment session