Terapeutisk

Hvad er kraniosakralterapi?

Kraniosakralterapi er en blid og overraskende effektiv behandling, der har til formål at afspænde din krop og regulere dit nervesystem.

Behandling gennem berøring: at lytte og give plads til kroppens helende kræfter

Jeg behandler ved at lægge mine hænder rundt på din krop, imens du ligger på en briks, fuldt påklædt. Behandlingen er anderledes end almindelig massage, fordi jeg lytter og venter og lader din krop og dit nervesystem få plads til at reagere selv, i stedet for “at trykke, strække og presse”. Ved at lade kroppen reagere selv, kan jeg støtte dig og din krop i selv at gøre, hvad der skal til, for at slippe spændinger og den underliggende stress, der kan ligge bag dine symptomer. Ved at lytte, lader jeg din krop være eksperten, for den kender dig jo SÅ meget bedre end jeg gør. Ofte vil den under behandlingen kunne give os en masse dyrebare oplysninger om, hvad der ligger bag dine symptomer. Disse oplysninger kan være vigtige for at du bedre kan forstå dine symptomer og hvordan du kan handle på dem.

Behandling af stress

Lider du af stress?  Jeg har gode erfaringer med at kraniosakralterapi hjælper mod stress.

Behandling af vejrtrækningsproblemer

Vejrtrækningsproblemer er generende og kan give mange forskellige følgesymptomer

Behandling af smerter

Måske oplever du at du mere eller mindre konstant mærker fysisk ubehag. Det er fysisk og psykisk udmattende og kan gøre det svært at være nærværende.

Er kraniosakralterapi en slags massage?

Nej? Med 8 års erfaring som fysioterapeut i klinik, så har jeg givet min del massage. Det er min erfaring at kraniosakralterapi har en dybere og længerevarende effekt og at du som modtager får meget mere med hjem fra behandlingen end kortvarig lindring. Meget forskning viser at når det gælder længerevarende symptomer, så spiller et stresset nervesystem en afgørende rolle.

Kraniosakralterapi har blandt andet til formål at sænke kroppens stressniveau.  Kan det lykkedes at få ro på nervesystemet, vil mange også opleve at deres symptomer mindskes og deres overskud øges. De oplever en klarhed på, hvad de har brug for, for at få det bedre og deres tro på fremtiden vokser. Ofte vil de også få værktøjer med hjem, de kan bruge på egen hånd.

Hvad kan kraniosakralterapi bruges til?
Kraniosakralterapi kan bruges til en lang række problematikker. Som udgangspunkt hjælper jeg mange, der på den ene eller anden måde sidder fast i overgangen mellem En tilstand og En anden og som har brug for en kærlig hånd til at komme videre.

Det kan være

Efter sygdom eller operation

Efter en ulykke

Efter hjernerystelse

Efter en fødsel

Efter en voldsom oplevelse

Under stress

Under smerter, du syns burde være gået over for længst.

" Da jeg startede, havde jeg meget ondt i hovedet hver dag og havde svært ved at komme igennem dagen og lave de ting jeg gjorde, inden jeg fik hjernerystelse. Nu mærker jeg næsten ingenting til hovedpinen længere. (...) Allerede efter et par behandlinger var der sket store forbedringer. Til andre med hjernerystelse kan jeg kun anbefale at prøve dette, da jeg syns det har haft en helt anden effekt end andre behandlingsformer"

Julie Marie

Mærk en forandring med kraniosakralterapi

Er du klar til at tage det første skridt mod et kærligt makkerskab med din krop? Book din session i dag. Jeg er klar til at følge dig på rejsen mod at have det bedre.