Muligheder

Mine behandlinger

Lær mere om kraniosakralterapi, de tilstande jeg behandler og se min video, hvor jeg beskriver, hvordan kraniosakralterapi har mulighed for at imødekomme både det fysiske, det psykiske og det eksistensielle i vores situation.

Muligheder

Berøringsbaseret terapi: når hænder lytter og kroppen taler

Jeg behandler ved at lægge mine hænder rundt på din krop, imens du ligger på en briks, fuldt påklædt. Behandlingen er anderledes end almindelig massage, fordi jeg lytter og venter og lade dit væv reagere selv, i stedet for “at trykke, strække og presse” Formålet med denne tilgang er kroppen kan give dig en masse dyrebare oplysninger om, hvad der ligger bag dine symptomer. Disse oplysninger kan være afgørende for din vej til at have det bedre. Disse oplysninger kan være vigtige for at du bedre kan forstå dine symptomer og hvordan du kan handle på dem. Ved at lade kroppen reagere selv, kan jeg også støtte din krop i selv at gøre, hvad der skal til, for at slippe spændinger og den underliggende stress, der kan ligge bag.

Bliv klogere på, hvordan jeg arbejder med både det fysiske, det psykiske og med ” at finde mening i det hele” når jeg behandler.