Øvelser, foredrag og podcast

Gratis til dig

Velkommen til en række gratis tilbud til dig

 

 

Denne side rummer øvelser og onlineforedrag til dig der:

  • Er mor
  • Har hjernerystelse
  • Har vejrtrækningsbesvær
  • Har senfølgen vejrtrækningsbesvær efter kræft

Herunder finder du links til det hele….

 

 

Til dig, der er mor


 

Du kan se min online foredragsrække “Mor kend din krop” hvor jeg fortæller om morkroppen og giver tips og tricks til, hvordan du blidt og effektivt kan komme i gang med genoptræning efter fødsel og hvor du kan gå hen og få hjælp, når kroppen driller. Du sendes videre til mit onlineforedrag ved at trykke på knappen herunder:

Tryk her for foredraget “Mor kend din krop”

Til dig, der gerne vil blive klogere på vejrtrækningen, og hvorfor man kan få vejrtrækningsproblemer

 

 

Jeg har lavet et onlineforedrag “Træk vejret” Du sendes videre til foredraget, ved at trykke på knappen herunder.

Tryk på knappen og se foredraget “Træk vejret”

Til dig, der gerne vil træne dig til en dybere og friere vejrtrækning

 

 

Prøv mit træningsprogram til en dybere og roligere vejrtrækning. Tryk på knappen herunder.

Til dig, der har hjernerystelse.

 

 

Lyt til min podcast, hvor jeg gennemgår de kliniske retningsliner for behandling af hjernerystelse og giver mit bud på , hvor du kan gå hen og få den hjælp, der anbefales. Jeg fortæller også lidt om, hvornår kraniosakralterapi kan være relevant, når man har hjernerystelse. Tryk på knappen herunder for at komme i gang med at lytte.

Til dig, der har senfølgen vejrtrækningsbesvær efter kræftbehandling

 

Brug mine blide og effektive øvelser til at strække ud på stramt arvæv/stråleskadet væv, der relaterer sig til dig vejrtrækning. Tryk på knappen herunder.

 

Mærk en forandring med kraniosakralterapi

Er du klar til at tage det første skridt mod et kærligt makkerskab med din krop? Book din session i dag. Jeg er klar til at følge dig på rejsen mod at have det bedre.