Gratis til dig:-)

Gratis til dig:-)

Velkommen og tak fordi du kikker forbi.

Denne side rummer øvelser og onlineforedrag til dig, der er: mor, har hjernerystelse, har vejrtrækningsbesvær, eller har senfølger efter kræft. Bare gå om bord og del endelig, hvis du får lyst:-) Opstår der spørgsmål til foredrag og øvelser undervejs, så kontakt mig gerne på 30645390

Til dig, der er mor

Du kan se min online foredragsrække “Mor kend din krop” hvor jeg fortæller om morkroppen og giver tips og trick til hvordan du blidt og effektivt kan komme i gang med genoptræning efter fødsel og hvor du kan gå hen og få hjælp når kroppen driller. Du skal bare trykke HER

Til dig, der gerne vil blive klogere på vejrtrækningen, og hvorfor man kan få vejrtrækningsproblemer

Jeg har lavet et onlineforedrag “Træk vejret” – klik HER

Til dig, der gerne vil have en dybere og friere vejrtrækning

Prøv mit træningsprogram til en dybere og roligere vejrtrækning ved at trykke HER

Til dig, der har hjernerystelse.

Lyt til min podcast, hvor jeg gennemgår de kliniske retningsliner for behandling af hjernerystelse og giver mit bud på , hvor du kan gå hen og få den hjælp, der anbefales. Jeg fortæller også lidt om, hvornår kraniosakralterapi kan være relevant, når man har hjernerystelse. Du kan lytte til den her.

Til dig der har senfølgen vejrtræknings-besvær efter kræftbehandling

Brug mine øvelser til at strække ud stramt arvæv/stråleskadet væv, der relaterer sig til dig vejrtrækning. Du finder øvelserne HER

Book tid på 30645390. Ønsker du en forsamtale så tryk HER. For onlinebooking tryk HER