Picture of a hand laid on a man

Behandling af gener efter fysiske traumer

Ro til at hele

Velkommen

 

Lider du af gener efter et fysisk traume?

 

Jeg glæder mig til at behandle dig.

 

 

Mange vil præcist kunne fortælle, hvordan deres smerter opstod:

Det skete….

”da jeg bøjede mig forover efter”..,

” da jeg faldt..”

” da jeg skulle løfte… ”

” da jeg blev taklet i..”

“da bilen ramte mig..”

Og fra da af ændrede tilværelsen sig….

 

Måske er din skade sket for nyligt og nu mærker du at kroppen har brug for lidt hjælp til at komme over den.

 

Måske er det så længe siden at, hvad end der blev skadet, burde være helet for længst, men det mærkes langt fra sådan.

 

 

Så er du slet ikke alene!

Fysiske traumer kan give en række generende symptomer

 

 

Kan du genkende dig selv et flere af disse udsagn?

 

 • Jeg har konstante smerter eller murren et eller flere steder i kroppen.
 • Jeg har svært ved at koncentrere mig og være nærværende, fordi mine smerter eller mit ubehag tager fokus
 • Der er steder i min krop, hvor jeg føler mig stiv som et bræt
 • Jeg har prøvet mange forskellige former for behandling og genoptræning og noget af det har også lindret, men det har ikke haft noget overbevisende effekt
 • Jeg må tænke på min krops begrænsninger i det jeg gør, ellers får jeg virkelig ondt
 • Jeg er bange for at jeg igen skal komme til skade
 • Nu har jeg prøvet at træne og diverse behandlinger og jeg kan simpelthen ikke forstå at jeg ikke får det bedre.
 • Jeg er ofte træt og irritabel
 • Jeg har svært ved at finde ro om natten og føler mig sjældent udhvilet og klar til en ny dag, når jeg vågner om morgenen

 

 

Kan du genkende dig selv i et eller flere af følgende udsagn, så er du ikke alene

 

 

Mange klienter er kommet i min klinik og har beskrevet et mudder af ubehag, anspændthed og bekymringer. Smerter og ubehag har stor indvirkning på vores overskud, nærvær, energi og psykiske velbefindende.

 

Mange klienter har fået det bedre under et behandlingsforløb hos mig.

 

 

De beskriver:

 

 • Mere ro
 • Færre symptomer
 • Overskud
 • At det er lettere at være nærværende
 • At de kan træne og bevæge sig uden at smerter og andre symptomer sætter de samme begrænsninger for dem
 • At de bedre forstår deres symptomer og hvordan de skal handle på dem.

Hvordan spørger du måske?

 

 

Læs videre, hvis du vil vide mere om, hvorfor det kan være svært at slippe af med gener efter et fysisk traume og om,  hvordan kraniosakralterapi virker.

Gener efter fysiske traumer: Når dele af kroppen opfører sig som om, de er midt i en katastrofe

 

 

Når kroppen får en akut skade, vil vævet omkring skaden ofte med det samme spænde op for at passe på de omkringliggende led. Det er selvfølgelig rigtig hensigtsmæssigt, lige når skaden sker, men hvis vævet fortsætter med at spænde, vil du kunne opleve træthed, stivhed og ømhed i kroppen som bare ikke går væk selv lang tid efter en skade. Nogle gange forstår vævet simpelthen ikke at katastrofen er overstået, og vil derfor blive ved med at spænde op og sende smertesignaler til hjernen. Samtidig kan området pga. den øgede spænding virke ind på resten af kroppen, så du oplever at du lidt efter lidt får smerter i andre kropsdele.

 

Forskning har længe vist at at smerter ikke altid skyldes at “noget er gået i stykker” Et nervesystem, der er lige lovligt meget “på dupperne” for konstant at passe på os, har stor betydning for, hvor meget smerte og ubehag vi mærker.

Forskning har også vist at lykkedes det at regulere nervesystemet, så det er mere i ro og ikke er i konstant beredskab, så oplever vi mennesker simpelthen mindre smerte.

 

 

Det er her kraniosakralterapi kommer ind i billedet.

Jeg tilbyder behandling af gener efter fysiske traumer.

 

 

Jeg har med god effekt behandlet mennesker, der har smerter efter fysiske traumer. Både dem der lige har slået sig og dem, der stadig har smerter i kroppen flere år efter, de fik deres skade. Kraniosakralterapi møder din krop, der hvor den er. Med blide teknikker, nærvær, ro og tålmodighed kan kroppen overbevises om at faren er overstået. Resultatet er lettelse, lindring og dyb afspænding.

Nogle gange er processen rent fysisk og andre gange kommer du også i kontakt med de følelser og tanker, der i sin tid løb igennem dig, da skaden skete. Når vi taler sammen om dette undervejs og jeg samtidig har mine hænder på din krop, kan din krop hjælpes til at slippe de gamle spændinger og erkende at ”katastrofen er overstået”

Det kan have en kæmpemæssig effekt og folk bliver ofte overraskede over, hvor meget de egentlig ubevist har gået og spændt i kroppen.

Herefter kan det blive lettere, sjovere og mindre smertefuldt at bruge og genoptræne kroppen. Og ja, vigtigst af alt –  Det føles simpelthen dejligere at være i live.

Jeg fik en behandling af Cathrine. Jeg var virkelig afslappet efterfølgende. Jeg oplever at mine lænderygsmerter er aftaget betydeligt. Tror jeg har fundet en vej uden om smerter. Tak

Kristian Grøndahl