fysiopilates

Fysiopilates og andre træningshold

Til dig, der gerne vil træne skånsomt og effektivt

Jeg underviser i Fysiopilates, og har også  andre træningshold med efterfødsel og hensyntagende træning til ryggen. Jeg har over 10 års erfaring og sætter en stor ære at give mine holddeltagere en oplevelse af bevægeglæde, kropsbevidsthed og af at deres krop er stærk og kan en masse.

Alle mine træningshold tager udgangspunkt i Fysiopilates. På ryghold og efterfødsel er der også tillagt mere pulstræning. Jeg underviser både i eget regi og under FOF.

For mig er fysiopilates:

  • En genial måde at skabe kontakt til kroppen

  • En ø af nærvær midt i en travl hverdag

  • En masse aha oplevelser omkring ubevidste spændinger

  • En oplevelse af at føle mig stærk uden at skulle pumpe jern

  • En måde at mindske smerter og spændinger gennem blide bevægelser

  • Måder at bruge og bære kroppen, så den ikke bliver så øm og træt

  • En måde at give bækkenbunden den kærlige opmærksomhed den fortjener

  • En træningsform der ikke kun virker under selve træningen, men som sætter positive aftryk på hverdagen.

  • En træningsform med kærlig opmærksomhed og uden blodsmag og overpræstation.

  • Bevægeglæde

Så kort sagt – jeg er vild med pilates og jeg elsker at formidle det til både øvede og nybegyndere.

 

Er pilates også for mænd –

 

Ja for hulan da!

Pilates er en genial træningsform både for dig, der er helt utrænet( og måske har diverse smerter, spændinger og skavanker)  og vil i gang med træning – OG for dig der træner meget og vil nørde teknik og smidighed – teknikkerne kan overføres til alle former for anden træning og til den måde du bruger din krop i hverdagen.

Nuværende hold:

Pilates:

Petersborg i Hjortshøj tirsdage kl. 19-20 og 20-21

Hornslet fysioterapi (FOF) mandage : 10-11.15

og

Onsdage kl. 11.15-12.30

Efterfødselshold:

Fredage kl 9.30-10.30 i kultursalen i Viruphuset i Hjortshøj.

 

Vil du træne på mine hold i Hjortshøj, så ring eller sms på 30645390. Har du spøgsmål eller særlige hensyn du ønsker at drøfte, så taler jeg gerne med dig inden opstart

Vil du læse mere om FOF

KLIK HER

 

" Da jeg startede, havde jeg meget ondt i hovedet hver dag og havde svært ved at komme igennem dagen og lave de ting jeg gjorde, inden jeg fik hjernerystelse. Nu mærker jeg næsten ingenting til hovedpinen længere. (...) Allerede efter et par behandlinger var der sket store forbedringer. Til andre med hjernerystelse kan jeg kun anbefale at prøve dette, da jeg syns det har haft en helt anden effekt end andre behandlingsformer"

Julie Marie

Mærk en forandring med kraniosakralterapi

Er du klar til at tage det første skridt mod et mere balanceret og smertefrit liv? Book din session i dag, og oplev selv, hvordan kraniosakralterapi kan transformere dit velbefindende. Mærk forskellen og tag skridtet mod et sundere, mere harmonisk liv.