Photo of hand on head

Behandling af hjernerystelse

Ro til at hele
Har du fået hjernerystelse?

 

 

Jeg tilbyder behandling af hjernerystelse. Jeg har erfaring med at mange af mine klienter oplever at kraniosakralterapi lindrer deres symptomer på hjernerystelse  og at de får overskud til at kunne mere.

 

 

Plages du af hovedpine, svimmelhed, koncentrationsbesvær, synsforstyrrelser, lydfølsomhed, kvalme, træthed og/eller urolig søvn.

 

 

Er det svært at overskue, hvad du skal gøre for at få det bedre?

 

 

Så har du det ligesom mange af de klienter, jeg har har  behandlet med kraniosakralterapi. Symptomer på hjernerystelse kan variere og du kan have slemme symptomer, selvom du ikke nødvendigvis har slået dit hoved hårdt.

 

 

Jeg har erfaring for at mine klienter oplever at:

 

 • Deres hjernerystelsessymptomer mindskes markant
 • De sover bedre
 • Får mere energi
 • Kan koncentrere sig bedre
 • Får mere klarhed omkring, hvordan de skal håndtere deres symptomer
 • Kommer i gang med at genoptræne hverdagsfunktioner, så de bliver i stand til at klare at leve det liv de drømmer om.
 • Har et større overskud til at nyde ting

 

 

Et hjernerystelsesforløb vil ofte bestå af en kombination af kraniosakralterapi, øvelser og samtaler, hvor jeg kærligt vejleder dig til, hvordan du skal håndtere dine hjernerystelsessymptomer. Læs mere om forløbet længere nede på siden. Nederst på siden finder du også links til min podcast om hjernerystelse:-)

 

 

En klient skriver:

 

“Jeg startede et behandlings forløb hos Cathrine ca. to måneder efter jeg havde fået hjernerystelse. Da jeg startede havde jeg meget ondt i hovedet hver dag og havde svært ved at komme igennem dagen og lave de ting jeg gjorde inden jeg fik hjernerystelse.
Efter et forløb hos Rahbekkst mærker jeg nu næsten ingen ting til hovedpinen længere. Kranie Sakral Terapi har virkelig hjulpet meget for mig og allerede efter et par behandlinger var der sket store forbedringer. Gennem forløbet har hun været så hjælpsom og har hjulpet mig tilbage til en hverdag som ligner den før jeg fik min hjernerystelse. Til andre med hjernerystelse kan jeg kun anbefale at prøve dette, da jeg synes det har haft en helt anden effekt end andre behandlingsformer. Og jeg kan kun anbefale Cathrine, hun er virkelig dygtig til det hun gør og er så rar og behagelig. ” Julie Marie

 

Sådan foregår en behandling første gang vi mødes:

 

 

Først en samtale, hvor vi taler om:

 

 • Din hjernerystelse
 • Dine symptomer
 • Hvordan det påvirker dit liv – hvad der er svært at håndtere og hvad der spænder ben for at du får det bedre
 • Dine drømme, mål og ønsker for behandlingen
 • Hvordan jeg kan hjælpe dig til at være tryg under behandlingen
 • Forventningsafstemning

Jeg kommer ofte med små fif og råd til at håndtere symptomer, håndtere energi, kunne sove og andet. Er du meget præget af din hjernerystelse, så kan vi evt tage samtalen over telefonen en anden dag, eller tage så meget af den, som du kan overskue på dagen.

 

Så Kraniosakralterapi

 

Herefter behandler jeg dig med kraniosakralterapi, imens du ligger fuldt påklædt på en briks. Behandlingen har til formål at regulere dit nervesystem og den stress din krop er i, så du kan få mere ro.  Det er almindeligt at være træt bagefter, så læg ikke en masse planer efter en behandling.

 

Vil du have mere information om, hvordan du kommer godt igennem din hjernerystelse?

 

Tryk HER og find en guide til dig, der har fået hjernerystelse for nyligt

 

 

 

 

Hjernerystelse i over 3 måneder?-  Lyt til min podcast. “Hjernerystelse.Forskning til dig” , med råd, forskning o vejledning til dig. Du finder den ved at trykke HER

 

 

 

Læs sundhedsstyrelsens vejledning til hjernerystelse ved at trykke HER

 

Jeg fik en behandling af Cathrine. Jeg var virkelig afslappet efterfølgende. Jeg oplever at mine lænderygsmerter er aftaget betydeligt. Tror jeg har fundet en vej uden om smerter. Tak

Kristian Grøndahl