Picture of a hand on a mans chest.

Behandling af vejrtrækningsproblemer

Når vejrtrækningen tager din opmærksomhed

Vejrtrækningsproblemer er generende og kan give mange forskellige symptomer

 

Velkommen.

 

Jeg tilbyder behandling af vejrtrækningsproblemer. Jeg glæder mig til at hjælpe dig. Vejrtrækning kan give mange forskellige gener.

 

Kan du genkende dig selv i følgende udsagn?

 

 • Min vejrtrækning føles overfladisk
 • Min nakke er stiv og spændt
 • Jeg har hovedpine
 • Jeg er hæs og hoster eller rømmer mig ofte
 • Mine kæber spænder
 • Min puls er hurtig og jeg føler mig urolig og nervøs
 • Det strammer i min hals, jeg føler jeg har en klump i halsen
 • Min udånding er kort og sukkende
 • Det er svært at tage en dyb indånding
 • Jeg føler mig træt og uoplagt
 • Mit underliv føles tungt og det murrer
 • Jeg døjer med hæmorider og åreknuder i benene
 • Det er anstrengende at rette mig op
 • Min fordøjelse bøvler
 • Min vejrtrækning tager en stor del af min opmærksomhed

 

Føler du dig genkendt?

 

 

Så kan jeg måske hjælpe dig.

 

 

Bliver du overrasket over, hvor mange gener jeg forbinder til vejrtrækningsproblemer? – Det gjorde jeg i hvert fald. Den gode nyhed er at når din vejrtrækning forbedres, vil du ofte også opleve at en lang række af dine vejrtrækningsrelaterede gener også mindskes.

 

 

 

Vil du vide mere om sammenhængen mellem vejrtrækningsbesvær og de andre symptomer jeg nævner, så kik med på mit onlineforedrag om vejrtrækningen. Du finder det ved at klikke HER

 

Jeg har rigtig gode erfaringer med behandling af vejrtrækningsproblemer

 

Forestil dig at din vejrtrækning er ubesværet , rolig og dyb. At spændingerne i kroppen letter. At din krop føler mere fri, stærk og fuld af energi. Det er nogle af de resultater mine klienter mærker efter et forløb hos mig.

 

Hvordan spørger du måske?

 

Kraniosakralterapi er en blid og dybdevirkende behandlingsform, der kan hjælpe kroppen til at slippe spændinger , restriktioner og arvæv overalt i kroppen. Resultatet er overraskende effektivt. Behandlingen har også øje for hvordan stress og følelser virker ind på vejrtrækningen. Nogle gange kan du undervejs i behandlingen komme i kontakt med de oplevelser, der i sin tid gjorde at vævet omkring vejrtrækningen gav sig til at spænde. Dette kan give dig værdifulde redskaber til, hvordan du fremover skal håndtere det, du mærker i din krop. Effekten er ofte dybere og virker i længere tid end almindelig massage eller vejrtrækningsøvelser alene

 

Hvad kan jeg gøre selv?

 

Du kan få en dybere, friere og roligere vejrtrækning, ved hjælp af specifik træning, der både har til formål at berolige dit nervesystem og blidt at strække på vævet omkring dine lunger.

 

Find mit gratis online træningsprogram ved at trykke HER

 

Lungeforeningen har også en masse gode øvelser på deres hjemmeside. Du kan finde dem, ved at trykke på HER

 

Kan vejrtrækningsbesvær afhjælpes alene med øvelser?

 

Mit korte svar er:

Nogle gange.

 

 

Er din vejrtrækning meget besværet, skal du først og fremmes gå til din læge og få tjekket, om du har brug for medicinsk behandling.

 

 

Er du allerede i medicinsk behandling eller fandt lægen ikke noget behandlingskrævende, så er det min erfaring at kraniosakralterapi er et virkelig godt supplement til vejrtrækningsøvelser hos mange med vejrtrækningsbesvær. Det kan hjælpe til at du får meget mere ud af øvelserne og jeg vil samtidig kunne vejlede dig til, hvordan du bruger øvelserne,så du får allermest ud af dem. Jeg har blandt andet rigtig gode erfaringer med astma og senfølger efter kræft, vejrtrækningsbesvær efter fysiske traumer og vejrtrækningsbesvær som følge af stress og sorg.

 

 

Flere oplever en dybere og frie vejrtrækning OG at de kan overkomme mere.

" Da jeg startede, havde jeg meget ondt i hovedet hver dag og havde svært ved at komme igennem dagen og lave de ting jeg gjorde, inden jeg fik hjernerystelse. Nu mærker jeg næsten ingenting til hovedpinen længere. (...) Allerede efter et par behandlinger var der sket store forbedringer. Til andre med hjernerystelse kan jeg kun anbefale at prøve dette, da jeg syns det har haft en helt anden effekt end andre behandlingsformer"

Julie Marie