Behandlinger

Velkommen:-)

Her på siden kan du læse om, hvordan jeg bruger kraniosakralterapi i mine behandlinger og om hvilke tilstande jeg behandler. Jeg linker til en lille film, hvor jeg beskriver min tilgang til kraniosakralterapi og til hvilke tilstande jeg blandt andet behandler.

Kraniosakralterapi er en blid og overraskende effektiv behandling, der har til formål at afspænde din krop og regulere dit nervesystem.

Hvordan spørger du måske?

Jeg behandler ved at lægge mine hænder rundt på din krop, imens du ligger på en briks, fuldt påklædt. Behandlingen er anderledes end almindelig massage, fordi jeg lytter og venter og lade dit væv reagere selv, i stedet for “at trykke, strække og presse” Formålet med denne tilgang er kroppen kan give dig en masse dyrebare oplysninger om, hvad der ligger bag dine symptomer. Disse oplysninger kan være afgørende for din vej til at have det bedre. Disse oplysninger kan være vigtige for at du bedre kan forstå dine symptomer og hvordan du kan handle på dem. Ved at lade kroppen reagere selv, kan jeg også støtte din krop i selv at gøre, hvad der skal til, for at slippe spændinger og den underliggende stress, der kan ligge bag.

Kraniosakralterapi har fokus på både det fysiske, det psykiske og det eksistensielle i din situation

Går du smerter eller andre fysiske symptomer, der bare ikke lige går over, så kan det give mening at udvide linsen for, hvad der spiller ind på din krop og din trivsel. Kraniosakralterapi rummer værktøjer til at møde dig og din krop på 3 planer:

  • Det fysiske, hvor helt fysiske stressreaktioner kan medføre spændinger og smerter
  • Det psykiske, hvor chok, traumer og bekymringer kan medføre spændinger og fysisk ubehag
  • Det eksistentielle, hvor vi mennesker, når vi er i krise, kan føle os gevaldigt “ude at skide”

Det er slet ikke altid vi kommer omkring alle tre planer i et behandlingsforløb, men muligheden for at gøre det, gør at kraniosakralterapi er meget mere end almindelig massage.

Er kraniosakralterapi en slags massage?

Nej? Med 8 års erfaring som fysioterapeut i klinik, så har jeg givet min del massage. Det er min erfaring at kraniosakralterapi har en dybere og længerevarende effekt og at du som modtager får meget mere med hjem fra behandlingen end kortvarig lindring. Meget forskning viser at når det gælder længerevarende symptomer, så spiller et stresset nervesystem en afgørende rolle. Kraniosakralterapi har blandt andet til formål at sænke kroppens stressniveau.  Kan det lykkedes at få ro på nervesystemet, vil mange også opleve at deres symptomer mindskes, deres overskud øges og de oplever en klarhed på, hvad de har brug for, for at få det bedre og deres tro på fremtiden vokser. Ofte vil de også få værktøjer med hjem, de kan bruge på egen hånd.

Hvad kan kraniosakralterapi bruges til?

Kraniosakralterapi kan bruges til en lang række problematikker. Som udgangspunkt hjælper jeg mange, der på den ene eller anden måde sidder fast i overgangen mellem En tilstand og En anden og som har brug for en kærlig hånd til at komme videre.

Det kan være:

  • Efter sygdom eller operation
  • Efter en ulykke
  • Efter hjernerystelse
  • Efter en fødsel
  • Efter en voldsom oplevelse
  • Under stress
  • Under smerter, du syns burde være gået over for længst.

Her på siden linker jeg til forskellige tilstande jeg behandler. Har du symptomer, som jeg ikke beskriver her på siden, så kontakt mig gerne og lad os få en gratis og uforpligtende snak om, hvad jeg kan tilbyde dig.