Sådan passer jeg på, du ikke bliver smittet med Corona

Kære dig der læser denne side.

Jeg har skrevet dette, så du kan få information om, hvad jeg og resten af klinikken gør for at passe på at du ikke bliver smittet med corona. Jeg skriver det også for at du kan vide, hvad jeg forventer du gør, for at passe på andre, der kommer i klinikken.

Jeg har højst sandsynligt været smittet med Corona

Jeg har højst sandsynligt allerede været smittet med corona – Min kæreste har været testet positiv og jeg har efterfølgende haft en række af de typiske coronasymptomer. Jeg havde dem i den periode, hvor personer med milde symptomer ikke blev testet. Hele familien er nu raske og har negative test.

Sådan passer jeg på, du ikke bliver smittet med Corona

Vi har i hele klinikken indført en masse skærpede hygiejneregler, som skal sikre at vi passer godt på hinanden i denne tid. Reglerne er indført efter sundhedsstyrelsens og kraniosakralterapi foreningens anvisninger anvisninger. Det betyder at der er ting, før, under og efter behandlingen, der kommer til at foregå anderledes end det plejer og at jeg kommer til at være mere styret af en masse ekstra og lidt stive hygiejneprocedurer. Jeg vil gøre mit bedste for at dette ikke kommer til at forstyrre din behandling

Det skal du gøre, for at undgå at smitte andre

  • Du bedes aflyse, hvis du ikke føler dig rask! Jeg tager selvfølgelig ikke noget gebyr, hvis du aflyser på dagen.
  • Du må ikke gå ind i bygningen, før jeg henter dig. Jeg kommer ud og henter dig på parkeringspladsen. Inden du kommer ind SKAL jeg spørge dig om du har:

-feber

-ondt i halsen

-hoste

-muskelømhed

Har du en eller flere af disse symptomer, kan jeg ikke behandle dig og du bedes kontakte din læge.

Når du kommer indenfor, bedes du spritte dine hænder

Når du kommer indenfor, kommer jeg til at tale med dig på en meters afstand.

Jeg sælger dig et ”engangslagen” 20 kr – det må du gerne bruge ved alle de behandlinger du får hos mig – briksen bliver vasket af mellem hver behandling.

Jeg plejer at bruge en topmadras da min briks er ret hård. Det kan jeg desværre ikke pga corona. Ligeledes kan jeg ikke bruge en pude. Dvs at du meget gerne må tage noget nyvasket blødt med at ligge på, samt en pude med rent betræk

Jeg kan ikke tilbyde dig et tæppe. Hvis du gerne vil have tæppe på undervejs, bedes du selv tage et nyvasket tæppe med til behandlingen.

Jeg vil bede dig tage din egen vandflaske med, da det er ret almindeligt at blive tørstig efter en behandling og da jeg af hygiejnehensyn ikke kan tilbyde dig et glas vand.

Det gør jeg, for at undgå du bliver smittet med corona

Jeg har valgt at bruge mundbind under hele behandlingen. Jeg kommer højst sandsynligt tæt på dit ansigt under behandlingen, og vil hellere have det på fra starten, end at afbryde flowet, når jeg tager det på undervejs. Du skal betale for mundbindet. Det koster 15 kroner. Mundbindet beskytter dig mod evt. smitte fra mig.

Jeg spritter fingre og tager handsker på, hvis jeg undervejs i behandlingen får brug for at berøre dit ansigt.

Jeg vasker briks, bord, stol og knage og håndtag af efter hver behandling

Du må gerne give mig besked, hvis du bruger toilettet – så vil jeg nemlig vaske alle kontaktflader af, så det er klar til næste klient.

Jeg opsummerer lige, hvad jeg har brug for du gør:-)

  • kom kun, hvis du føler dig rask
  • bliv ude på parkeringspladsen, til jeg henter dig
  • medbring evt. et nyvasket tæppe, nyvasket topmadras eller andet at ligge på samt pude med nyvasket betræk
  • tag dit eget vand med
  • giv mig besked, hvis du bruger toilettet

Jeg glæder mig meget til at møde dig:-)

Venlig hilsen Cathrine