Praktisk

Rahbek Kraniosakralterapi

FysioDanmarkSkødstrup Bondehaven 19. C

8541 Skødstrup

tlf: 30645390

mail: cathrine@rahbekkst.dk

På denne side finder du alle de praktiske oplysninger. Du kan finde mine kontaktoplysninger og klinikkens adresse. Du kan læse om parkeringsforhold og adgang med offentlig transport og du kan læse om priser og åbningstider og afbudsregler. Du kan også læse lidt om, hvordan en behandling foregår, og om hvordan jeg passer på dine personlige data. 

Kontaktoplysninger og klinikkens adresse.

Rahbek Kraniosakralterapi

FysioDanmarkSkødstrup Bondehaven 19. C

8541 Skødstrup

tlf: 30645390

mail: cathrine@rahbekkst.dk

Ring og lad mig vurdere om jeg kan hjælpe dig

Du må meget ringe og en uforpligtende samtale med mig om, hvorvidt kraniosakralterapi er den rigtige behandling for dig. Jeg vil altid sende dig videre til en anden mere relevant behandling, hvis jeg under samtalen vurderer, det er det, du har brug for.

Mit telefonnummer er: 30645390

Krypteret mail:

Hvis du i mailen ønsker at beskrive dine symptomer, så vent venligst med dette, til du har fået mit mailsvar. Jeg har nemlig mulighed for at kommunikere med krypteret mail, så jeg kan passe godt på dine personlige data. Jeg har dog brug for dit telefonnummer, så jeg kan sende en adgangskode via sms. Du kan også bare ringe i stedet:-) jeg sletter mails og mailadresser fra klienter jeg ikke længere har i behandling en gang årligt

Email: cathrine@rahbekkst.dk

Beliggenhed

Billdet viser indgagen til  Rahbek Kraniosakralterapi. Klinikken ligger i FysioDanmarks lokaler på Bondehaven 19.c i, 8541 Skødstrup. Du kan parkere gratis lige udenfor.
Klinikken ligger i FysioDanmarks lokaler på Bondehaven 19.c i, 8541 Skødstrup. Du kan parkere gratis lige udenfor

Jeg har lokaler hos FysioDanmark Skødstrup, ca. 25 minutters kørsel fra Aarhus centrum, i deres helt nye lokaler på Bondehaven 19C – indgangen ligger skråt overfor fysioterapiens hovedindgang. Fysioterapien ligger lige overfor Brugsen i Skødstrup. De fleste gps-er viser forkert, så brug Brugsen som pejlemærke, hvis du er kørende i bil.

Gratis Parkering

Du kan parkere gratis lige uden for.

Gode forbindelser med offentlig transport

Bussen går til Grenåvej og derefter er der en gåtur på ca. 10  minutter. Letbanen stopper ca. 5 minutter fra klinikken.

Åbningstider:

Jeg har normalt åbent i klinikken: 

mandag 12.30 – 17.00

fredag 8-17

Priser:

Førstegangsbehandling: 1,5 time, 600 kr.

Videre behandling: 1 time, 500 kr.

Afbudsregler

Af hensyn til min tid og for at muliggøre at andre har mulighed for at få behandlingstiden, skal afbud ske dagen før. Bliver du syg eller akut forhindret, så ring afbud hurtigst muligt.

Ved udeblivelse kræves fuld pris.

Betaling modtages med Mobile Pay eller kontant. Jeg tager desværre ikke imod dankort

Hjemmebehandling:

Jeg tilbyder hjemmebehandling, hvis du er forhindret i at komme ud på klinikken. Jeg har en transportabel briks, jeg kan tage med.  Jeg har ikke kørekort, så jeg kan kun tage steder hen, som er forholdsvis tilgængelige med offentlig transport. Jeg tager et gebyr for tidsforbrug og transportudgifter, som vi kan aftale nærmere, hvis det bliver aktuelt.

Selve Behandlingen:

Billedet viser den del af mit behandlingsrum, hvor jeg sidder og taler med mine klienter
Under din første behandling sætter jeg en halv time ekstra af, hvor vi kan tale om de symptomer du har, hvor jeg skriver journal og hvor jeg forklarer dig hvordan behandlingen kommer til at foregå.

Under din første behandling sætter jeg 1,5 time af.

Den første halve time er til at høre din historie, så jeg kan møde dig der, hvor du er og således at vi sammen kan lægge en plan for din behandling.

Selve behandlingen tager ca. 50 minutter.
Den foregår med dig liggende på briksen. Du kan beholde tøjet på under behandlingen.

Ved efterfølgende behandlinger sætter jeg en time af, hvor vi både taler sammen og du modtager behandling.

Lagen:

Af hygiejnehensyn bliver jeg nødt til at sælge dig et ”engangslagen” den første gang. Det koster 20 kr og du kan bruge det så mange gange du vil.

Sådan passer jeg på dine personlige data:

Journalføring

Jeg fører journal i Complimenta som er et sikret computerjournaliseringssystem, jeg deler med fysioterapeuterne i klinikken. Jeg har derfor brug for dit cprnummer for at kunne oprette dig i systemet den første gang vi mødes.

Har du i forvejen et behandlingsforløb i Fysiodanmark Skødstrup, vil jeg ikke læse i din journal, før du giver mig et mundtligt tilladelse til det.

Samarbejde med andre faggrupper, samt lagring af dine data

I tilfælde, hvor jeg tilbyder at kontakte din læge eller andre faggrupper, sker dette kun efter mundtlig tilladelse fra dig. I tilfælde, hvor du tidligere har været i et behandlingsforløb hos Fysiodanmark Skødstrup, vil jeg først gå ind og læse i din fysioterapi-journal, når jeg har fået dit samtykke.

Al din Data slettes 5 år efter endt behandlingsforløb i henhold til persondataloven.