Sådan passer jeg på, du ikke bliver smittet med Corona

Kære dig der læser denne side.

Jeg har skrevet dette, så du kan få information om, hvad jeg og resten af klinikken gør for at passe på at du ikke bliver smittet med corona. Jeg skriver det også for at du kan vide, hvad jeg forventer du gør, for at passe på andre, der kommer i klinikken.


Sådan passer jeg på du ikke bliver smittet med corona

Vi har i hele klinikken indført en masse skærpede hygiejneregler, som skal sikre at vi passer godt på hinanden i denne tid. Reglerne er indført efter sundhedsstyrelsens og kraniosakralterapi foreningens anvisninger.

Jeg bruger mundbind under hele behandlingen. Jeg kommer højst sandsynligt tæt på dit ansigt under behandlingen, og vil hellere have det på fra starten, end at afbryde flowet, når jeg tager det på undervejs. Mundbindet er et type to mundbind – dvs det beskytter begge vej – men du er meget velkommen til selv at tage et mundbind med, hvis du gerne vil have dit eget på undervejs i behandlingen.

Jeg spritter fingre og tager handsker på, hvis jeg undervejs i behandlingen får brug for at berøre dit ansigt.

Jeg vasker briks, bord, stol og knage og håndtag af efter hver behandling

Du må gerne give mig besked, hvis du bruger toilettet – så vil jeg nemlig vaske alle kontaktflader af, så det er klar til næste klient.


Det skal du gøre, for at undgå at smitte andre

Du bedes aflyse, hvis du ikke føler dig rask! Særligt de kendte symptomer som:

  • Feber
  • Ondt i halsen
  • Hoste
  • Muskelømhed

Jeg tager selvfølgelig ikke noget gebyr, hvis du aflyser på dagen med denne begrundelse.

Når du kommer indenfor, bedes du spritte dine hænder.

Jeg sælger dig et ”engangslagen” 20 kr – det må du gerne bruge ved alle de behandlinger du får hos mig – briksen bliver vasket af mellem hver behandling.

Jeg plejer at bruge en topmadras da min briks er ret hård. Det kan jeg desværre ikke pga corona. Dvs at du meget gerne må tage noget nyvasket blødt med at ligge på hvis du gerne vil ligge blødt, samt en pude med rent betræk.

Jeg kan ikke tilbyde dig et tæppe. Hvis du gerne vil have tæppe på undervejs, bedes du selv tage et nyvasket tæppe med til behandlingen.


Jeg opsummerer lige, hvad jeg har brug for du gør 🙂

  • Kom kun, hvis du føler dig rask
  • Medbring evt. et nyvasket tæppe, nyvasket topmadras eller andet at ligge på samt pude med nyvasket betræk
  • Giv mig besked, hvis du bruger toilettet

Jeg glæder mig meget til at møde dig:-)

Venlig hilsen Cathrine