Praktisk

Åbningstider:

Jeg har normalt åbent i klinikken mandag over middag og hele fredag

Parkeringsforhold:

Klinikken har en stor og gratis parkeringsplads.

Offentlig transport:

Klinikken ligger ca 5 minutters gang fra letbanestationen og ca 10 minutters gang fra bus som går mod Århus, eller videre mod Rønde.

Behandling:

Under din første behandling sætter jeg 1,5 time af.

Den første halve time er til at høre din historie, så jeg kan møde dig der, hvor du er og således at vi sammen kan lægge en plan for din behandling.

 

Selve behandlingen tager ca. 50 minutter.
Den foregår med dig liggende på briksen. Du kan beholde tøjet på under behandlingen.

Ved efterfølgende behandlinger sætter jeg en time af, hvor vi både taler sammen og du modtager behandling.

Lagen:

Af hygiejnehensyn bliver jeg nødt til at sælge dig et ”engangslagen” den første gang. Det koster 20 kr og du kan bruge det så mange gang du vil.

Efterreaktion:

Det er meget almindeligt at få en reaktion efter behandlingen. Nogle oplever kroppen renser ud ved at mærke tørst, hovedpine og hyppige toiletbesøg.

Andre at de bliver lidt indadvendte og måske får en følelsesmæssige reaktion. Næsten alle oplever de bliver meget afslappede og søvnige. Det er derfor en god ide ikke at have alt for mange planer efter en behandling.

Sådan passer jeg på dine personlige data:
Journalføring

Jeg fører journal i Complimenta som er et sikret computerjournaliseringssystem jeg deler med fysioterapeuterne i klinikken. Jeg har derfor brug for dit cprnummer for at kunne oprette dig i systemet den første gang vi mødes.

Har du i forvejen et behandlingsforløb i Fysiodanmark Skødstrup vil jeg ikke læse i din journal, før du giver mig et mundtligt tilladelse til det.

Krypteret mail

Jeg bruger krypteret mail, MEN, det virker først, når du SVARER på en mail jeg sender til dig. Her skal du åbne den krypterede mail via en kode, jeg sender til din telefon. Skriv derfor gerne dit mobilnummer i første mail.

Det betyder at du, hvis vi sammen skal passe godt på dine personlige data, skal vente med at beskrive dine symptomer, til jeg har besvaret din første mail med en krypteret mail. Du kan også bare ringe til mig i stedet for;-)

Samarbejde med andre faggrupper, samt lagring af dine data

I tilfælde, hvor jeg tilbyder at kontakte din læge eller andre faggrupper, sker dette kun efter mundtlig tilladelse fra dig. I tilfælde hvor du tidligere har været i et behandlingsforløb hos Fysiodanmark Skødstrup, vil jeg først gå ind og læse i din fysioterapi-journal, når jeg har fået dit samtykke.

Al din Data slettes 5 år efter endt behandlingsforløb i henhold til persondataloven.

Comments are closed.