Gratis til dig:-)

Velkommen:-)

Jeg har lavet lidt forskellige onlinetilbud til dig. Bare gå om bord og del endelig, hvis du får lyst:-)

Til dig, der er mor

Du kan se min online foredragsrække “Mor kend din krop” hvor jeg fortæller om morkroppen og giver tips og trick til hvordan du blidt og effektivt kan komme i gang med genoptræning efter fødsel og hvor du kan gå hen og få hjælp når kroppen driller. Du skal bare trykke HER

Til dig, der gerne vil blive klogere på vejrtrækningen, og hvorfor man kan få vejrtrækningsproblemer

Jeg har lavet et onlineforedrag “Træk vejret” – klik HER

Til dig, der gerne vil have en dybere og friere vejrtrækning

Prøv mit træningsprogram til en dybere og roligere vejrtrækning ved at trykke HER

Til dig, der har hjernerystelse.

Lyt til min podcast, hvor jeg gennemgår de kliniske retningsliner for behandling af hjernerystelse og giver mit bud på , hvor du kan gå hen og få den hjælp, der anbefales. Jeg fortæller også lidt om, hvornår kraniosakralterapi kan være relevant, når man har hjernerystelse. Du kan lytte til den her.