Kontakt

Du må meget ringe og en uforpligtende samtale med mig, om hvorvidt kraniosakralterapi er den rigtige behandling for dig – jeg vil altid sende dig videre til en anden mere relevant behandling, hvis jeg under samtale vurderer, det er det du har brug for.

Tlf: 30645390

Email: cathrine@rahbekkst.dk
Hvis du i mailen ønsker at beskrive dine symptomer, så vent venligst med dette til du har fået mit mailsvar. Jeg har nemlig mulighed for at kommunikere med krypteret mail, så jeg kan passe godt på dine personlige data.

Er du nysgerrig, så se aktuelle opslag på min facebook-side.

Jeg har behandlingstider mandage og fredage, eller efter aftale.

Jeg har lokaler hos FysioDanmark Skødstrup, ca. 25 minutters kørsel fra Aarhus centrum, i deres helt nye lokaler på Bondehaven 19C – indgangen ligger skråt overfor fysioterapiens hovedindgang.

Du kan parkere lige uden for. Bussen går til Grenåvej og derefter er der en gåtur på ca. 7 minutter.

Comments are closed.