Kontakt

Ring og lad mig vurdere om jeg kan hjælpe dig

Du må meget ringe og en uforpligtende samtale med mig om hvorvidt kraniosakralterapi er den rigtige behandling for dig. Jeg vil altid sende dig videre til en anden mere relevant behandling, hvis jeg under samtalen vurderer, det er det, du har brug for.

Tlf: 30645390

Krypteret mail:

Email: cathrine@rahbekkst.dk
Hvis du i mailen ønsker at beskrive dine symptomer, så vent venligst med dette til du har fået mit mailsvar. Jeg har nemlig mulighed for at kommunikere med krypteret mail, så jeg kan passe godt på dine personlige data.

Facebook

Er du nysgerrig, så se aktuelle opslag på min facebook-side.

Parkeringsforhold og adgang med offentlig transport

Jeg har lokaler hos FysioDanmark Skødstrup, ca. 25 minutters kørsel fra Aarhus centrum, i deres helt nye lokaler på Bondehaven 19C – indgangen ligger skråt overfor fysioterapiens hovedindgang.

Du kan parkere lige uden for. Bussen går til Grenåvej og derefter er der en gåtur på ca. 10  minutter.

Letbanestationen ligger ca. 5 minutter fra klinikken

Comments are closed.