Behandling af Astma-symptomer

Jeg har gode erfaringer med at symptomerne på astma mindskes af kraniosakralterapi. Behandlingen kan derfor været et godt supplement til den anden behandling du får.


Symptomer på astma

Jeg har på denne side lånt informationer fra både Sundhedsstyrelsen og Astma og Allergiforeningen.

Måske kan du genkende dig selv i følgende udsagn:

  • Jeg har perioder med åndenød
  • Jeg hoster
  • Min vejrtrækning er pibende, når jeg har et anfald
  • Jeg har en følelse af tæthed i brystet
  • Det kan føles anstrengende at komme af med luften
  • Jeg reagerer på støv, kold luft, kat, skimmel, medicin, forskellige kemikalier, anstrengelse eller pollen
  • Mine symptomer lindres betydeligt med astma-medicin
  • Min astma forhindrer mig i at gøre ting jeg gerne ville

Hvis du kan genkende dig selv i dette, er du ikke alene. Den gode nyhed er at jeg måske kan hjælpe dig. Jeg har gode erfaringer med at symptomerne på astma mindskes af kraniosakralterapi. Behandlingen kan derfor været et godt supplement til den anden behandling du får.

Flere af mine klienter med astma fortæller at deres vejrtrækning bliver mere fri og at de får færre astmasymptomer efter et forløb hos mig. De fortæller også om øget velvære og overskud.


Hvad er astma?

Astma er en kronisk betændelses/irritationstilstand i luftvejene som giver hævelse af slimhinderne og sammentrækning i luftvejene på grund af muskelspasmer og øget slimproduktion.

Astma kan skyldes mange ting: bl.a. allergi, dårligt indeklima og passiv rygning, virusinfektioner og hyperaktivitet i luftvejene. Diagnosen gives på baggrund af forskellige undersøgelser, hvor din lungefunktion måles og ofte afprøves det også, om din lungefunktion forbedres, efter du har inhaleret astma-medicin.

Astma behandles normalt med Astma-medicin, ved at undgå de ting, der fremprovokerer astmaen og ved at dyrke regelmæssig motion.

Informationerne om astma er lånt fra sundhedsstyrelsens og fra lungeforeningens hjemmeside. Vil du vide mere om disse sygdomme, kan du med fordel læse nærmere her.

Sundhedstyrelsen skriver om astma.

Lungeforeningen skriver om astma.

Vil du vide mere om, hvad jeg kan tilbyde dig der lider af astma, så læs videre.


Jeg tilbyder behandling af astma-symptomer

Jeg har god erfaring med at symptomerne på astma kan lindres med kraniosakralterapi. Kraniosakralterapi kan løsne spændinger i vævet omkring lungerne og vejrtrækningsmusklerne. Dette kan give en oplevelse af en friere og mindre anstrengt vejrtrækning. Jeg har også haft klienter, der får et højere energiniveau efter behandlingen. Behandlingen kan også sikre en bedre nerveledning mellem lunger og hjerne. Kraniosakralterapi kan IKKE helbrede astma, men det er min erfaring at selve astmasymptomerne opleves som mindre fremtrædende. Det kan derfor være et rigtig godt supplement til den behandling, du allerede er i gang med.


Kontakt mig og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation eller bestil en tid med det samme

Vil du vide mere om, hvad jeg kan gøre for dig, så ring og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation. Her vil jeg på baggrund af, hvad du fortæller mig, efter bedste evne vurdere, om jeg er den rette behandler til dig, eller om du er bedre hjulpet hos en anden.

Du kan ringe på 3064 5390 eller udfylde skemaet herunder.