Astma

Informationerne om astma er lånt fra sundhed.dk, (sundhedsstyrelsen) og fra lungeforeningens hjemmeside. Vil du vide mere om disse sygdomme, kan du med fordel læse nærmere der.

Astma er en kronisk betændelses/irritationstilstand i luftvejene som giver hævelse af slimhinderne og sammentrækning i luftvejene pga muskelspasmer og øget slimproduktion.

Astma symptomer:

  • Perioder med åndenød,
  • Hoste
  • Pibende vejrtrækning,
  • En følelse af tæthed i brystet.
  • Det kan føles anstrengende at komme af med luften
  • Du kan være følsom overfor støv, kold luft, kat, skimmel, medicin, forskellige kemikalier, anstrengelse og pollen

Astma kan skyldes mange ting: bl.a. allergi, dårligt indeklima og passiv rygning, virusinfektioner og hyperaktivitet i luftvejene. Diagnosen gives på baggrund af forskellige undersøgelser, hvor din lungefunktion måles og ofte afprøves det også, om din lungefunktion forbedres, efter du har inhaleret astma-medicin.

Astma behandles normalt med Astma-medicin, ved at undgå de ting, der fremprovokerer astmaen og ved at dyrke regelmæssig motion.

Hvad kan kraniosakralterapi gøre:

Kraniosakralterapi kan løsne spændinger i vævet omkring lungerne og vejrtrækningsmusklerne. Dette kan give en oplevelse af en friere og mindre anstrengt vejrtrækning. Behandlingen kan også sikre en fri nerveledning mellem lunger og hjerne. Kraniosakralterapi kan IKKE helbrede astma, men det er min erfaring at selve astmasymptomerne opleves som mindre fremtrædende.

Ring og lad mig vurdere om jeg kan hjælpe dig på 30645390

Comments are closed.