Jeg tilbyder behandling for hovedpine

Jeg tilbyder behandling for hovedpine

Jeg har rigtig gode erfaringer med at behandle hovedpine. Mange der kommer hos mig, har tidligere været til fx. fysioterapeut og kiropraktor , og har måske fået noget rigtig godt med derfra, men er ikke nået i mål. mnage fortæller om symptomer som hovedpine, træthed, koncentrationsbesvær, synsforstyrrelse, tinnitus, og manglende overskud.

Jeg vil i underfanerne beskrive symptomerne på de mest udbredte hovedpinetyper og derefter beskrive, hvordan kraniosakralterapi kan hjælpe dig, der lider af hovedpine

Underfanernes symptombeskrivelser er lånt fra sundhed.dk, som er sundhedsstyrelsens hjemmeside, du kan finde flere af deres informationer her.

Jeg har også lånt informationer fra ”Danmarks patientforening for hovedpineramte” Vil du vide mere om hovedpinekatagorier og symptomer, kan du med fordel søge her.

Til dig der har slået hovedet eller nakken

Har du hovedpine efter et hovedtraume, så læs mere her.

Har du hovedpine efter at have slået nakken, så læs mere her.

Jeg tilbyder behandling for hovedpine

Første gang vi mødes

Jeg vil, når jeg møder dig første gang, spørge grundigt ind til din historie, dine symptomer, dit medicinforbrug osv. Det er vigtigt, jeg ved så meget om din problematik så muligt, inden jeg går i gang. På den måde kan jeg bedst muligt imødekomme dine behov og sikre mig at du ikke fejler noget, der kræver lægehjælp.

Ring eller skriv og lad mig vurdere om jeg kan hjælpe dig. Du kan finde mit nummer og mailadresse her.