Synsbesvær

Synsbesvær:

Det er meget almindeligt at have synsproblemer efter en hjernerystelse. Det er ikke sikkert, du oplever, du har problemer med øjnene. Måske oplever du i stedet hovedpine, træthed og utilpashed, når du fx skal læse, kikke på skærm, orientere dig i trafikken osv.

En hjernerystelse kan give uhensigtsmæssige spænd i hinderne omkring hjernen. Den ene af disse hinder ligger i meget tæt forbindelse med flere af de kranienerver, der styrer øjnene. Dette kan give problemer med fx samsynet.

Er din balance samtidig forstyrret, kommer øjnene på ekstraarbejde, da du i høj grad bruger synet til at holde balancen.

Kraniosakralterapi kan genskabe balancen på hinderne, der omgiver synsnerverne, og optimere arbejdsforholdene her. Herved kan du opleve at både hovedpine, balanceproblemer, synsproblemer, og træthed mindskes

Ring og lad mig vurdere om jeg kan hjælpe dig på : 30645390

Derudover kan kiropraktorer med speciale i hjernerystelse på Højbjergklinikken her i Århus, undersøge og behandle dine balance og svimmelhedsproblemer bla. ved en række særligt tilrettede, men simple øvelser, du kan lave derhjemme.

Comments are closed.