Arvævsbehandling efter kejsersnit og andre operationer i maven

Jeg tilbyder arvævsbehandling efter kejsersnit og andre operationer i maven.

Se min video om kejsersnit

Her fortæller jeg om , hvorfor det er så vigtigt at du masserer dit ar og hvilke komplikationer der kan opstå ifm. kejsersnitsarvæv.

Jeg fortæller også om, hvor du kan gå hen, hvis du har brug for hjælp. Du kan også læse mere her på siden. Vil du se resten af mit onlineforedrag om “mor kroppen” så klik her:

.


Kan du genkende sig selv i følgende udsagn?

Har du gennemgået et kejsersnit eller en anden maveoperation, kan du måske genkende dig selv i følgende udsagn:

  • Jeg døjer med murren i mave og underliv
  • Jeg føler tyngde i underlivet
  • Mine menstruationer er blevet smertefulde
  • Jeg har smerter og føler mig stiv i lænd og bækken
  • Min fordøjelse bøvler
  • Jeg føler mig træt og uoplagt
  • Min ryg og mave føles svag
  • Min vejrtrækning er ikke så dyb og fri som den plejer at være
  • Min nakke er stiv og jeg har hovedpine

Hvis du genkender dig selv i en del af det, jeg har skrevet, er du ikke alene. Måske du er overrasket over at jeg relaterer så mange og forskelligartede symptomer til dit arvæv. Det er der en rigtig god forklaring på, som du nok skal få senere. Lige nu vil jeg bare at du skal vide at dine gener muligvis kan behandles. Det er videnskabeligt anerkendt at arvævsbehandling efter kejsersnit kan mindske en lang række komplikationer. Min erfaring er at det samme gælder andre operationer i maven.

Mine klienter fortæller om færre smerter, større bevægelighed, bedre fordøjelse og mere overskud.


Komplikationer efter kejsersnit og andre operationer i maven

Arvæv i maven kan give et træk på lænden og give smerter og stivhed her. Det kan også trække på bindevævet omkring fordøjelses- og forplantningsorganer. Du kan døje med murren i mave, underliv, lænd og bækken, fordøjelsesbesvær og vejrtrækningsproblemer. Du kan også have sværere ved at træne maven op efter operationen.

Arvævet efter kejsersnittet trækker på bindevævet hele vejen rundt om arret

Arvæv efter kejsersnit eller andre operationer i maven kan medføre træk på bindevævet omkring fordøjelses og forplantningsorganer, og trække hele vejen om i lænden. Resultatet kan være smerter og stivhed i lænden og murren i mave og underliv.


Hvad hjælper arvævsbehandling på?

Arvævsbehandlingen kan mindske murren i underliv, lænd og bækken og forbedre din fordøjelse. Arvævsbehandlingen kan også forbedre kontakten mellem din hjerne og dine mavemuskler, så du lettere kan spænde op i alle mavemusklernes lag. Dette giver dig en stærkere kerne og er vigtigt i et genoptræningsforløb. Har du vejrtrækningsproblemer efter operationen, kan arvævsbehandlingen give dig en friere vejrtrækning


Føler du dig usikker på, hvordan du skal behandle dit ar?

Jeg oplever mange opererede som er usikre på, hvordan de skal massere deres ar.

Her kan du se en instruktionsvideo fra Odense universitetshospital, som viser dig, hvordan du skal gøre.

Jeg oplever også mange som føler ubehag ved at røre ved arret. Hos nogle mærkes arret følelsesløst eller mærkeligt, når det berøres. Nogle føler arret er ulækkert og ikke rigtig en del af kroppen. Andre er bange for, om de kan gøre skade ved at røre ved arret.

Har du en indre modstand ved at røre ved dit ar, eller er du i tvivl om hvordan du skal gøre, så vil jeg meget gerne hjælpe dig! Effekten kan være virkelig god.


Jeg tilbyder arvævsbehandling efter kejsersnit og andre operationer i maven

Første gang vi mødes

Jeg vil, når jeg møder dig første gang, spørge grundigt ind til din historie, dine symptomer, dit medicinforbrug osv. Det er vigtigt, jeg ved så meget om din problematik så muligt, inden jeg går i gang. På den måde kan jeg bedst muligt imødekomme dine behov og sikre mig at du ikke fejler noget, der kræver lægehjælp.

Selve behandlingen

Jeg vil undersøge og behandle dit arvæv med blide stræk og herefter instruere dig i, hvordan du med øvelser og arvævsmassage kan fortsætte behandlingen derhjemme. Jeg vil derefter bruge kraniosakralterapiteknikker til at behandle arvæv i kroppens dybere lag.

Hvornår giver det mening at starte behandlingen

Arvævsbehandling kan opstartes lige så snart såret er helet og sårskorpen er faldet af.


Kontakt mig og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation eller bestil en tid med det samme

Vil du vide mere om, hvad jeg kan gøre for dig, så ring og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation. Her vil jeg på baggrund af, hvad du fortæller mig, efter bedste evne vurdere, om jeg er den rette behandler til dig, eller om du er bedre hjulpet hos en anden.

Du kan ringe på 3064 5390 eller udfylde skemaet herunder.