Jeg tilbyder behandling af arvæv

Første gang vi mødes

Jeg vil, når jeg møder dig første gang, spørge grundigt ind til din historie, dine symptomer, dit medicinforbrug osv. Det er vigtigt, jeg ved så meget om din problematik så muligt, inden jeg går i gang. På den måde kan jeg bedst muligt imødekomme dine behov og sikre mig at du ikke fejler noget, der kræver lægehjælp.

Jeg vil undersøge og behandle dit arvæv med blide stræk og herefter instruere dig i, hvordan du med øvelser og arvævsmassage kan fortsætte behandlingen derhjemme. Jeg vil derefter bruge kraniosakralterapiteknikker til at behandle arvæv i kroppens dybere lag.

Hvornår giver det mening at starte behandlingen?

Arvævsbehandling kan opstartes lige så snart såret er helet og sårskorpen er faldet af.

Jeg har erfaring med at mine klienter får færre smerter, og større bevægelighed efter arvævsbehandling hos mig.


Hvad nu, hvis jeg har andre gener end dem der er nævnt i menuen?

Har du andre gener end dem, jeg har nævnt her, så ring meget gerne og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation. Her vil jeg på baggrund af de gener du fortæller om, efter bedste evne vurdere om jeg er den rigtige behandler til dig, eller om du er i bedre hænder et andet sted.

Arvæv kan give komplikationer

Arvæv kan give komplikationer. Arvævet sidder nemlig ikke kun på overfladen, men strækker sig ind igennem alle de vævslag, der er involveret. Arvæv kan også været gemt under huden fx i lungehinderne efter en lungebetændelse, eller i hinderne omkring rygmarven efter en diskusprolaps.


Bindevævets betydning

Bindevævet spiller en stor rolle i de komplikationer, der kan opstå pga arvæv. Alle enkeltdele i kroppen (muskler, organer, knogler, nerver, rygmarv og hjerne) er pakket ind i hver sin lomme af bindevæv og disse lommer skal kunne glide frit imellem hinanden for at kroppen fungerer optimalt. Når der dannes arvæv, kan man risikere at disse lag klister sammen, så glidet mellem hinderne bliver ufrit. Man kan også risikere at bindevævet omkring arvævet bliver stramt og skaber et træk på resten af kroppen.


Arvæv er meget modtageligt overfor stræk.

Det er efterhånden blevet almindeligt at kvinder, der opereres for brystkræft eller som føder ved kejsersnit instrueres i at strække og massere deres ar, for at hjælpe helingen og holde det smidigt.

Det er min erfaring at denne viden ikke altid gives videre til folk, der er blevet opereret eller er kommet til skade andre steder i kroppen. Det er også min erfaring at mange føler sig usikre på, hvordan og hvor meget de må massere deres ar.


Kontakt mig og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation eller bestil en tid med det samme

Vil du vide mere om, hvad jeg kan gøre for dig, så ring og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation. Her vil jeg på baggrund af, hvad du fortæller mig, efter bedste evne vurdere, om jeg er den rette behandler til dig, eller om du er bedre hjulpet hos en anden.

Du kan ringe på 3064 5390 eller udfylde skemaet herunder.