Gener efter fysiske traumer

Jeg behandler gener efter fysiske traumer:

Jeg behandler gener efter fysiske traumer

Mange vil præcist kunne fortælle, hvordan deres smerter opstod:

Det skete….

”da jeg bøjede mig forover efter”..,

” da jeg faldt..”

” da jeg skulle løfte… ”

” da jeg blev taklet i..”

“da bilen ramte mig..”

Fysiske traumer kan give en række generende symptomer:

Kan du genkende dig selv et flere af disse udsagn?

  • Jeg har konstante smerter eller murren et eller flere steder i kroppen.
  • Jeg har svært ved at koncentrere mig og være nærværende, fordi mine smerter eller mit ubehag tager fokus
  • Der er steder i min krop, hvor jeg føler mig stiv som et bræt
  • Jeg har prøvet mange forskellige former for behandling og genoptræning og noget af det har også lindret, men det har ikke haft noget overbevisende effekt
  • Jeg må tænke på min krops begrænsninger i det jeg gør, ellers får jeg virkelig ondt
  • Jeg er bange for at jeg igen skal komme til skade
  • Nu har jeg prøvet at træne og diverse behandlinger og jeg kan simpelthen ikke forstå jeg får det bedre.
  • Jeg er ofte træt og irritabel
  • Jeg har svært ved at finde ro om natten og føler mig sjældent udhvilet og klar til en ny dag, når jeg vågner om morgenen

Kan du genkende dig selv i et eller flere af følgende udsagn, så er du ikke alene. Smerter og ubehag har stor indvirkning på vores overskud, nærvær, energi og psykiske velbefindende. Men, den gode nyhed er at jeg måske kan hjælpe dig.

Mange af de klienter jeg har behandlet med gener efter traumer, fortæller om øget energi og overskud, færre smerter, mere fri bevægelighed, og om mere velvære.

Ring og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation.

Vil du vide mere om, hvad jeg kan gøre for dig, så ring og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation. Her vil jeg på baggrund af, hvad du fortæller mig, efter bedste evne vurdere og jeg er den rette behandler til dig, eller om du er bedre hjulpet hos en anden.

Mit telefonnummer er: 30645390

Jeg glæder mig til at tale med dig.

Hvis du vil læse mere om, hvorfor traumer kan give komplikationer, og om, hvordan min behandling virker, så læs videre her.

Gener efter fysiske traumer: Når dele af kroppen opfører sig som om den er midt i en katastrofe

Når kroppen får en akut skade, vil vævet omkring skaden ofte med det samme spænde op for at passe på de omkringliggende led. Det er selvfølgelig rigtig hensigtsmæssigt lige når skaden sker, men hvis vævet fortsætter med at spænde, vil du kunne opleve træthed, stivhed og ømhed i kroppen som bare ikke går væk selv lang tid efter en skade. Nogle gange forstår vævet simpelthen ikke at katastrofen er overstået, og vil derfor blive ved med at spænde op og sende smertesignaler til hjernen. Samtidig kan området pga. den øgede spænding, give et skævt træk på andre dele af kroppen, så du oplever at du lidt efter lidt får smerter i andre kropsdele.

Jeg tilbyder behandling af gener efter fysiske traumer.

Jeg har med god effekt behandlet mennesker der har smerter efter rygskader. Både dem der lige har slået sig og dem der stadig har smerter i kroppen flere år efter de fik deres skade. Kraniosakralterapi møder din krop, der hvor den er. Med blide teknikker, nærvær, ro og tålmodighed kan kroppen overbevises om at faren er overstået. Resultatet er lettelse, lindring og dyb afspænding.

Nogle gange er processen rent fysisk og andre gange kommer du også i kontakt med de følelser og tanker der i sin tid løb igennem dig, da skaden skete. Når vi taler sammen om dette undervejs og jeg samtidig har mine hænder på din krop, kan din krop hjælpes til at slippe de gamle spændinger og erkende at ”katastrofen er overstået”

Det kan have en kæmpemæssig effekt og folk bliver ofte overraskede over, hvor meget de egentlig ubevist har gået og spændt i kroppen.

Herefter kan det være meget lettere, sjovere og mindre smertefuldt at bruge og genoptræne kroppen.

Ring og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation.

Vil du vide mere om hvad jeg kan gøre for dig, så ring og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation. Her vil jeg på baggrund af, hvad du fortæller mig, efter bedste evne vurdere og jeg er den rette behandler til dig, eller om du er bedre hjulpet hos en anden.

Mit telefonnummer er: 30645390

Jeg glæder mig til at tale med dig.

Vil du vide mere om min adresse, åbningstider, parkeringsforhold og priser så klik her: Praktisk