Gener efter fysiske traumer

 

Velkommen:-)

Lider du af gener efter et fysisk traume?

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Mange vil præcist kunne fortælle, hvordan deres smerter opstod:

Det skete….

”da jeg bøjede mig forover efter”..,

” da jeg faldt..”

” da jeg skulle løfte… ”

” da jeg blev taklet i..”

“da bilen ramte mig..”

– “og fra da af ændrede min tilværelse sig…”


Fysiske traumer kan give en række generende symptomer

 

Kan du genkende dig selv et flere af disse udsagn?

  • Jeg har konstante smerter eller murren et eller flere steder i kroppen.
  • Jeg har svært ved at koncentrere mig og være nærværende, fordi mine smerter eller mit ubehag tager fokus
  • Der er steder i min krop, hvor jeg føler mig stiv som et bræt
  • Jeg har prøvet mange forskellige former for behandling og genoptræning og noget af det har også lindret, men det har ikke haft noget overbevisende effekt
  • Jeg må tænke på min krops begrænsninger i det jeg gør, ellers får jeg virkelig ondt
  • Jeg er bange for at jeg igen skal komme til skade
  • Nu har jeg prøvet at træne og diverse behandlinger og jeg kan simpelthen ikke forstå jeg får det bedre.
  • Jeg er ofte træt og irritabel
  • Jeg har svært ved at finde ro om natten og føler mig sjældent udhvilet og klar til en ny dag, når jeg vågner om morgenen
  • Kan du genkende dig selv i et eller flere af følgende udsagn, så er du ikke alene. Smerter og ubehag har stor indvirkning på vores overskud, nærvær, energi og psykiske velbefindende. Men, den gode nyhed er at jeg måske kan hjælpe dig

Forestil dig at du har langt færre smerter og at de ikke længere på samme måde styrer dit liv. Forestil dig at du har energi og overskud og at din krop føles let, fri og glad. Forestil dig at du kan stole på din krop og at du og din krop har et kærligt makkerskab. Det er blandt andet det mine klienter fortæller, de får ud af et forløb hos mig.

 

Vil du booke en behandlingstid eller have en afklarende telefonsamtale med mig, så find mine kontaktoplysninger nederst på siden.

Hvordan spørger du måske?

Læs videre, hvis du vil vide mere om, hvorfor det kan være svært at slippe af med gener efter et fysisk traume og om,  hvordan kraniosakralterapi virker.


Gener efter fysiske traumer: Når dele af kroppen opfører sig som om, de er midt i en katastrofe

Når kroppen får en akut skade, vil vævet omkring skaden ofte med det samme spænde op for at passe på de omkringliggende led. Det er selvfølgelig rigtig hensigtsmæssigt lige når skaden sker, men hvis vævet fortsætter med at spænde, vil du kunne opleve træthed, stivhed og ømhed i kroppen som bare ikke går væk selv lang tid efter en skade. Nogle gange forstår vævet simpelthen ikke at katastrofen er overstået, og vil derfor blive ved med at spænde op og sende smertesignaler til hjernen. Samtidig kan området pga. den øgede spænding, give et skævt træk på andre dele af kroppen, så du oplever at du lidt efter lidt får smerter i andre kropsdele.


Jeg tilbyder behandling af gener efter fysiske traumer.

Jeg har med god effekt behandlet mennesker der har smerter efter fysiske traumer. Både dem der lige har slået sig og dem der stadig har smerter i kroppen flere år efter, de fik deres skade. Kraniosakralterapi møder din krop, der hvor den er. Med blide teknikker, nærvær, ro og tålmodighed kan kroppen overbevises om at faren er overstået. Resultatet er lettelse, lindring og dyb afspænding.

Nogle gange er processen rent fysisk og andre gange kommer du også i kontakt med de følelser og tanker, der i sin tid løb igennem dig, da skaden skete. Når vi taler sammen om dette undervejs og jeg samtidig har mine hænder på din krop, kan din krop hjælpes til at slippe de gamle spændinger og erkende at ”katastrofen er overstået”

Det kan have en kæmpemæssig effekt og folk bliver ofte overraskede over, hvor meget de egentlig ubevist har gået og spændt i kroppen.

Herefter kan det være meget lettere, sjovere og mindre smertefuldt at bruge og genoptræne kroppen.

Har du været udsat for en ulykke og vil du vide mere om, hvordan du kan få hjælp til at håndtere det, så kan du finde mange vigtige oplysninger på UlykkesPatientForeningen


Kontakt mig og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation eller bestil en tid med det samme

Onlinebooking tryk HER

Vil du vide mere om, hvad jeg kan gøre for dig, så ring og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation. Her vil jeg på baggrund af, hvad du fortæller mig, efter bedste evne vurdere, om jeg er den rette behandler til dig, eller om du er bedre hjulpet hos en anden.

Du kan ringe på 3064 5390 eller udfylde skemaet herunder.