Synsforstyrrelser efter hjernerystelse

Det er almindeligt at have synsforstyrrelser efter en hjernerystelse. Det er ikke sikkert, du oplever, du har problemer med øjnene. Måske oplever du i stedet hovedpine, træthed og utilpashed, når du fx skal læse, kikke på skærm, orientere dig i trafikken osv.

En hjernerystelse kan give uhensigtsmæssige spænd i hinderne omkring hjernen. Den ene af disse hinder ligger i meget tæt forbindelse med flere af de kranienerver, der styrer øjnene. Dette kan give problemer med fx samsynet. Samsynet er øjnenes evne til at arbejde sammen.

Er din balance samtidig forstyrret, kommer øjnene på ekstraarbejde, da du i høj grad bruger synet til at holde balancen.

Læs mere om svimmelhed efter hjernerystelse her.

Kraniosakralterapi kan hjælpe dig, der har synsforstyrrelser efter hjernerystelse

Kraniosakralterapi kan genskabe balancen på hinderne, der omgiver synsnerverne, og optimere arbejdsforholdene her. Herved kan du opleve at både hovedpine, balanceproblemer, synsproblemer, og træthed mindskes.

Ring eller skriv og lad mig vurdere om jeg kan hjælpe dig. Du kan finde mine kontaktplysninger her.

Anden hjælp til dig, der her synsforstyrrelser.

Derudover kan kiropraktorer med speciale i hjernerystelse på Højbjergklinikken her i Århus, undersøge og behandle dine balance og svimmelhedsproblemer bla. ved en række særligt tilrettede, men simple øvelser, du kan lave derhjemme. Du kan læse mere om, hvad de tilbyder her.

Det kan give give rigtig god mening at kombinere begge behandlingsformer, da de efter min mening støtter hinanden.