Koncentrationsbesvær efter hjernerystelse

Det er almindeligt at opleve koncentrationsbesvær efter hjernerystelse. Hos langt de fleste går det over igen!

Du kan have svært ved at huske og have en følelse af at tabe koncentrationen. Du kan opleve at hjernen virker langsommere og at det kan være svært at finde ordene, og holde tråden i en samtale.

Kraniosakralterapi kan optimere hjernens funktionsevne.

Kraniosakralterapi kan hjælpe dig der har koncentrationsbesvær efter hjernerystelse

Kraniosakralterapi kan optimere flowet af blod og næringsstoffer til hjernen. Dette sikrer en optimal heling, og optimerer hjernes funktionsevne efter hjernerystelsen.

Ring eller skriv og lad mig vurdere om jeg kan hjælpe dig. Du kan finde mine kontaktoplysninger her.

Anden hjælp til dig, der lider af koncentrationsbesvær efter hjernerystelse.

Det kan være være rigtig svært at organisere hverdagen, hvis det roder i hovedet. Det kan også være svært at bevare overblikket over, hvordan du skal prioritere dine kræfter, og hvordan du langsomt skal øge dosis af de ting der giver dig symptomer. Jeg anbefaler af og til mine klienter at få hjælp af en neuropsykolog. En neuropsykolog med speciale i hjernerystelse kan hjælpe dig med gode strategier til at kompensere for det, du har svært ved lige nu. Neuropsykologen kan også hjælpe dig med at strukturere din hverdag og med at finde en god balance mellem hvile og aktivitet.

Vil du vide mere. Denne blog er skrevet af en kvinde som er læge og som har været ude for en hjernerystelse. Bloggen indeholder både personlige erfaringer og medicinsk viden. Her beskriver hun 3 gode råd fra sine forløb med en neuropsykolog.