Behandling af træthed efter hjernerystelse

Jeg tilbyder behandling af træthed efter hjernerystelse

Det er meget almindeligt at opleve træthed efter hjernerystelse. Ligesom en forstuvet fod har brug for ro til at hele, kan hjernen også bede om ro. Du vil derfor ofte opleve at du bliver træt. Hjernerystelse har en rigtig god prognose og selvom du er meget træt i dage, uger, eller måneder efter du fik din hjernerystelse er der stor sandsynlighed for at du bliver helt rask igen.

Trætheden kan skyldes flere ting

Trætheden kan dog sagtens fortsætte længe efter at vævet burde være helet og her kan flere ting spille ind.

Måske er hjernen på overarbejde

Hjernen kan blive udmattet, fordi den er på overarbejde med at kompensere for de ting, den har svært ved lige nu.

Måske bliver du lettere overstimuleret

Du kan opleve at socialt samvær, læsning, en gåtur i byen og andre ting kan virke meget overvældende og du kan blive helt udmattet efterfølgende. Syns og lydindtryk kan opleves meget meget kraftigt og ubehageligt.

Måske har du svært ved at sove om natten

Det er ret almindeligt at have svært ved at sove om natten, når man har hjernerystelse. Måske har du svært ved at falde i søvn, eller måske vågner du flere gange om natten og kan ikke falde i søvn igen.

Jeg tilbyder behandling af træthed efter hjernerystelse

Kraniosakralterapi kan løsne vævsspændet på kranie, hjernehinder og nakke og optimere flowet af blod og næringsstoffer til og fra hjernen. Dette kan hjælpe din syns, høre og balancesans til at fungere bedre, så hjernen ikke behøver at overarbejde i samme grad. Optimering af blod og væskeflow til og fra kraniet kan give skaden bedre mulighed for at hele. Mange oplever også at de for en dybere og mere uforstyrret søvn efter kraniosakralterapi.

Ring eller skriv og lad mig vurdere om jeg kan hjælpe dig. Du finder mine kontaktoplysninger her.