Behandling af svimmelhed efter hjernerystelse

Jeg tilbyder behandling af svimmelhed efter hjernerystelse.

Svimmelhed efter hjernerystelse kan være meget ubehageligt. det kan skyldes flere ting og heldigvis er der ofte hjælp at hente.

Svimmelhed kan skyldes en mekanisk forstyrrelse på din balancenerve.

Måske er der opstået et spænd i omkring det væv, der omgiver den kranienerve, der beskæftiger sig med din balance. Kraniosakralterapi kan løsne spændet om nervevævet og nedsætte oplevelsen af svimmelhed.

Svimmelhed efter hjernerystelse kan skyldes du har slået din nakke:

Måske har du slået nakken, hvor en stor del af balanceinputtene til hjernen dannes. Kraniosakralterapi kan løsne låsninger og vævsspænd på nakken og genetablere balancentrækbalancen, så hjernen ikke længere modtager forvirrende sanseinput, som gør dig svimmel.

Svimmelhed kan skyldes øresten

Måske har du fået slået en øresten løs, da du slog dit hoved. Dette forstyrrer din balance, men kan heldigvis nemt kureres hos en ørelæge helt uden kirurgisk indgreb. Jeg anbefaler altid at få dette tjekket, når folk kommer hos mig og klager over svimmelhed og ikke har effekt af kraniosakralterapi.

Læs hvad sundhedsstyrelsen skriver om øresten her.

Svimmelhed efter hjernerystelse kan skyldes synsforstyrrelser

Vi bruger i meget høj rad vores syn til at holde balancen. Er vi udfordret på synet kan det medføre svimmelhed og ubehag. Læs mere om synsforstyrrelser efter hjernerystelse her.

Jeg tilbyder behandling af svimmelhed efter hjernerystelse.

Jeg har god erfaring med at behandle svimmelhed, der skyldes skæve træk på nakken og tindingeknoglerne. Kraniosakralterapi kan rebalancere de skæve trækkræfter der kan komme på hoved og nakke efter et hovedtraume og det kan lindre din svimmelhed.

Ring eller skriv og lad mig vurdere om jeg kan hjælpe dig. Du finder mine kontaktoplysninger her.