Behandling af rygsmerter, der er kommet lidt efter lidt

Jeg tilbyder behandling af rygsmerter, der er kommet lidt efter lidt.

Måske kan du ikke sætte en præcis dato på, hvornår din smerter opstod. De er bare kommet lidt efter lidt og nu fylder de så meget at det tager fokus i din hverdag. Det er ikke sikkert at de forhindrer dig i at gøre de ting du gerne vil, men de fylder alligevel.

Måske forhindrer de dig i at gøre bestemte ting, fordi du ved det koster bagefter.

Måske bølger de op og ned uden der er noget som helst mønster i, hvad der lindrer og hvad der forværrer dine smerter.

Måske fylder de nu så meget at de i den grad styrer din daglige færden.

Du kan læse mere om, hvad sundhedsstyrelsen skriver om lave rygsmerter her.

Mange bække små…

Smerter der kommer drypvis kan ofte være et resultat af en mængde småbelastninger som kroppen lidt efter lidt ikke længere kan kompensere for. Belastningerne kan være mange: måske har du en gammel skade et sted, måske driller fordøjelsen, måske spiser du uhensigtsmæssigt, måske er du stresset, måske har du uhensigtsmæssige sidde og løftevaner, måske har du et job, der tvinger dig til at bruge din krop ensidigt. Det kan alt sammen være med til at belaste kroppen og sætte sig som smerter i ryggen.

Jeg tilbyder behandling af rygsmerter, der er kommet lidt efter lidt

Jeg har effektivt behandlet mange med denne slags smerter i ryggen. Nogle gange gemmer ryggen på en historie om at fald, et fødselstraume, en operation eller andet, som du overhovedet ikke selv har forbundet til dine nuværende smerter.

Læs mere om skader i ryggen her.

Læs mere om arvæv her.

Læs mere om smerter efter fødsler her.

Kraniosakralterapi afspænder spændt muskulatur og smidiggør stramt bindevæv, så du vil opleve smertelindring og større bevægelighed efter behandlingen.

Kraniosakralterapi giver dig også mulighed for at komme i kontakt med kroppen på et dybere plan, og blive klogere på, hvad kroppen har brug for for at undgå tilbagefald.

Du kan se min mail og nummer her.