Behandling af rygskader

Jeg tilbyder behandling af rygskader

Har du smerter i ryggen efter at have slået den eller efter en forkert bevægelse? Kraniosakralterapi kan være en virkelig effektiv behandlingsmetode til rygskader.

Mange kan præcist beskrive nøjagtigt, hvornår de fik ondt i ryggen:

Det skete….

”da jeg bøjede mig forover efter”..,

” da jeg faldt på cykel..”

” da jeg skulle løfte… ”

” da jeg gled og…”

Ofte løber tanker som ” åh nej, er min ryg nu gået i stykker” igennem en, og selve oplevelsen er så ubehagelig at man efterfølgende kan have svært ved at bevæge sig lige så frit som før, fordi frygten for at opleve det igen, sidder i kroppen. Ryggen kan blive øm, og stiv, og smerterne kan tage fokus og styre hvad du kan og vil i dit liv.

Du kan læse mere om, hvad sundhedsstyrelsen skriver om smerter i ryggen her.

Når ryggen opfører sig, som om den er midt i en katatrofe

Når ryggen får en akut skade, vil vævet omkring ryggen ofte med det samme spænde op for at passe på ryggen. Det er selvfølgelig rigtig hensigtsmæssigt lige når skaden sker, men hvis vævet fortsætter med at spænde, vil du kunne opleve træthed, stivhed og ømhed i ryggen som bare ikke går væk selv lang tid efter en skade. Nogle gange forstår vævet ikke at katastrofen er overstået, og vil derfor blive ved med at spænde op og sende smertesignaler til hjernen.

Jeg tilbyder behandling af rygskader

Jeg har med god effekt behandlet mennesker der har smerter efter rygskader. Både dem der lige har slået sig og dem der stadig har smerter i ryggen flere år efter de fik deres skade. Kraniosakralterapi møder din krop, der hvor den er. Med blide teknikker, nærvær, ro og tålmodighed kan kroppen overbevises om at faren er overstået. Resultatet er lettelse, lindring og dyb afspænding.

Nogle gange er processen rent fysisk og andre gange kommer du også i kontakt med de følelser og tanker der i sin tid løb igennem dig da skaden skete. Når vi taler sammen om dette undervejs og jeg samtidig har mine hænder på din krop, kan din krop hjælpes til at slippe de gamle spændinger og erkende at ”katastrofen er overstået”

Det kan have en kæmpemæssig effekt og folk bliver ofte overraskede over hvor meget de egentlig ubevist har gået og spændt i kroppen.

Du kan kontakte mig for tid til en behandling her.

Arvæv i ryggen

Har du fået en skade i ryggen kan det også give arvæv. Arvæv behøver ikke nødvendigvis at være et synligt ar. Det kan sagtens være arvæv efter en uopereret diskusprolaps, Arvæv kan blive stramt og være med til at vedligeholde smerterene i ryggen. Læs mere om arvævsbehandling her.