Behandling af rygsmerter

Jeg tilbyder behandling af rygsmerter

Rygsmerter kan opstå af mange forskellige grunde

Rygsmerter kan være voldsomt generende. De kan komme pludseligt, som et smæk i ryggen, eller det kan komme snigende. Kraniosakralterapi kan være en effektiv behandling til dine rygsmerter

Rygsmerter kan være voldsomme, så du nærmest ikke kan være i din krop og ikke rigtig kan finde hvile, eller de kan ligge og nage som en baggrundslarm, som du godt kan abstrahere fra, men som gør dig træt og uoplagt, fordi det koster energi og tager fokus.

Vil du vide mere om behandling af rygsmerter, der er kommet lidt efter lidt så læs her.

Vil du vide mere om rygsmerter efter en skade i ryggen så læs her.

Vil du læse mere om smerter efter operation i ryggen så læs her.

Mange der kommer hos mig, har prøvet andre behandlingsformer først

Måske har du allerede været til fysioterapeut og kiropraktor og har fået behandlinger og øvelser, der har taget noget af smerten. Måske har du været igennem en eller flere operationer i ryggen. Måske oplever du at du trods øvelser, behandlinger og måske også operationer ikke rigtigt er i mål

Kan du genkende dig selv i dette, kan kraniosakralterapi være det, der gør den afgørende forskel!

Jeg tilbyder behandling af rygsmerter

Jeg har haft flere forløb med klienter, der har prøvet andre former for behandling uden rigtig at være nået i mål. De har oplevet stor lindring af deres smerter efter kraniosakralterapi.

I underfanerne beskriver jeg forskellige former for smerter i ryggen og hvad kraniosakralterapi kan gøre i den henseende.

Ring eller skriv og lad mig vurdere om jeg kan hjælpe dig. Du finder mine kontaktoplysninger her.