Behandling af kroniske smerter

Jeg tilbyder behandling af kroniske smerter

Jeg tilbyder behandling af kroniske smerter.

Stammer dine kroniske smerter fra et fysisk traume, så klik her: Gener efter fysiske traumer

Har du arvæv efter en operation, så klik her: Behandling af arvæv

Måske kan du ikke sætte en præcis dato på, hvornår dine smerter opstod. De er bare kommet lidt efter lidt og nu fylder de så meget at det tager fokus i din hverdag. Det er ikke sikkert at de forhindrer dig i at gøre de ting du gerne vil, men de fylder alligevel.

Måske forhindrer de dig i at gøre bestemte ting, fordi du ved det koster bagefter.

Måske bølger de op og ned uden der er noget som helst mønster i, hvad der lindrer og hvad der forværrer dine smerter.

Måske fylder de nu så meget at de i den grad styrer din daglige færden og tærer på dit overskud, dit humør og din evne til at være nærværende.

Måske har du prøvet forskellige former for behandling og træning, uden at det har gjort den afgørende forskel.

Hvis du kan genkende dig selv i det jeg har skrevet, så er du ikke alene. Den gode nyhed er at jeg måske kan hjælpe dig.

Mange af de klienter jeg har behandlet for kroniske smerter, fortæller om færre smerter, større velværre, og mere energi og overskud.

Ring og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation.

Vil du vide mere om, hvad jeg kan gøre for dig, så ring og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation. Her vil jeg på baggrund af, hvad du fortæller mig, efter bedste evne vurdere og jeg er den rette behandler til dig, eller om du er bedre hjulpet hos en anden.

Mit telefonnummer er: 30645390

Jeg glæder mig til at tale med dig.

Vil du vide mere om, hvordan kroniske smerter kan opstå og hvordan jeg behandler kroniske smerter så læs videre.

Mange bække små…

Smerter der kommer drypvis, kan ofte være et resultat af en mængde småbelastninger som kroppen lidt efter lidt ikke længere kan kompensere for. Belastningerne kan være mange: måske har du en gammel skade et sted, måske driller fordøjelsen, måske spiser du uhensigtsmæssigt, måske er du stresset, måske har du været ude for en voldsom oplevelse, som gør din krop anspændt. Det kan alt sammen være med til at belaste kroppen og sætte sig som smerter i kroppen.

Jeg tilbyder behandling af kroniske smerter.

Din krop rummer en helt utrolig evne til at hele.

Nogle gange kræver det ro, tillid, nærvær, og en nænsom berøring, så du kan få adgang til at mærke og lytte efter, hvad den har brug for.

Jeg har effektivt behandlet mange med kroniske smerter. Nogle gange gemmer kroppen på en historie om et fald, et fødselstraume, en operation eller andet, som du overhovedet ikke selv har forbundet til dine nuværende smerter. Dette kan give et vævsspænd, som er med til at opretholde smerter og spændinger i din krop.

Kraniosakralterapi har til hensigt at afspænde spændt muskulatur og smidiggøre stramt bindevæv, så du kan opleve smertelindring og større bevægelighed efter behandlingen.

Kraniosakralterapi har også til hensigt at give dig mulighed for at komme i kontakt med kroppen på et dybere plan, og blive klogere på, hvad kroppen har brug for, for at undgå tilbagefald.

Ring og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation.

Vil du vide mere om, hvad jeg kan gøre for dig, så ring og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation. Her vil jeg på baggrund af, hvad du fortæller mig, efter bedste evne vurdere om jeg er den rette behandler til dig, eller om du er bedre hjulpet hos en anden.

Mit telefonnummer er: 30645390

Jeg glæder mig til at tale med dig.

Vil du vide mere om min adresse, parkeringsforhold, åbningstider og pris, så klik her: Praktisk