Behandling af kroniske smerter

Velkommen:-)

Lider du af kroniske smerter?

Jeg glæder mig til at hjælpe dig

Stammer dine kroniske smerter fra et fysisk traume, så klik her: Gener efter fysiske traumer

Har du arvæv efter en operation, så klik her: Behandling af arvæv

Måske kan du ikke sætte en præcis dato på, hvornår dine smerter opstod. De er bare kommet lidt efter lidt og nu fylder de så meget at det tager fokus i din hverdag. Det er ikke sikkert at de forhindrer dig i at gøre de ting du gerne vil, men de fylder alligevel.

Måske forhindrer de dig i at gøre bestemte ting, fordi du ved det koster bagefter.

Måske bølger de op og ned uden der er noget som helst mønster i, hvad der lindrer og hvad der forværrer dine smerter.

Måske fylder de nu så meget at de i den grad styrer din daglige færden og tærer på dit overskud, dit humør og din evne til at være nærværende.

Måske har du prøvet forskellige former for behandling og træning, uden at det har gjort den afgørende forskel.

Hvis du kan genkende dig selv i det jeg har skrevet, så er du ikke alene. Den gode nyhed er at jeg måske kan hjælpe dig.

Mange af de klienter jeg har behandlet for kroniske smerter, fortæller om færre smerter, større velværre, og mere energi og overskud.


Jeg tilbyder behandling af kroniske smerter.

Din krop rummer en helt utrolig evne til at hele.

Nogle gange kræver det ro, tillid, nærvær, og en nænsom berøring, så du kan få adgang til at mærke og lytte efter, hvad den har brug for.

Jeg har behandlet mange med kroniske smerter. Nogle gange gemmer kroppen på en historie om et fald, et fødselstraume, en operation eller andet, som du overhovedet ikke selv har forbundet til dine nuværende smerter. Dette kan give et vævsspænd, som er med til at opretholde smerter og spændinger i din krop.

Kraniosakralterapi har til hensigt at afspænde spændt muskulatur og smidiggøre stramt bindevæv, så du kan opleve smertelindring og større bevægelighed efter behandlingen.

Kraniosakralterapi har også til hensigt at give dig mulighed for at komme i kontakt med kroppen på et dybere plan, og blive klogere på, hvad kroppen har brug for, for at undgå tilbagefald.

 

Når det gælder smerter, der har været der virkelig længe, så er det ikke så tit folk oplever at blive smertefrie fra den ene dag til den anden. Processen tager ofte længere tid.  Til gengæld oplever du nok en del aha oplevelser samtidig og bliver klogere på, hvordan du skal møde din krop når den har ondt. ,


Kontakt mig og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation eller bestil en tid med det samme

Onlinebooking tryk HER

Vil du vide mere om, hvad jeg kan gøre for dig, så ring og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation. Her vil jeg på baggrund af, hvad du fortæller mig, efter bedste evne vurdere, om jeg er den rette behandler til dig, eller om du er bedre hjulpet hos en anden.

Du kan ringe på 3064 5390 eller udfylde skemaet herunder.