Behandling af hovedpine, der kommer fra nakken

Jeg tilbyder behandling af hovedpine, der kommer fra nakken. Nakkerelateret hovedpine er hovedpine, som stammer fra låsninger i nakkeleddene eller spændinger i musklerne omkring de øverste nakkehvirvler. Det kan blandt andet opstå efter et traume på nakken eller hovedet.


Symptomer på hovedpine, der kommer fra nakken

Måske du kan genkende dig selv i følgende udsagn

  • Min hovedpine sidder i nakken og baghovedet, eller i tindigen eller bag øjet i den ene side af hovedet
  • Mit hoved føles tungt og svært at holde
  • Mine tanker føles tågede – jeg har svært ved at koncentrere mig
  • Jeg er svimmel
  • Når det er rigtig slemt får jeg kvalme
  • Skarpt lys og høje lyde er ubehagelige
  • Jeg har tinnitus
  • Jeg er træt og uoplagt
  • Det er svært at finde en god stilling jeg kan ligge i, når jeg skal sove

Hvis du kan genkende dig selv i flere af disse udsagn, så er du ikke alene. Den gode nyhed er at jeg måske kan hjælpe dig.

Vil du vide mere om hovedpine, der stammer fra nakken og om hvordan en behandling foregår, så læs endelig videre.

Er hovedpinen opstået efter du har slået dit hoved, så læs mere her.

Er hovedpinen kommet efter et whiplash eller et andet traume på nakken, kan du læse mere her: Gener efter fysiske traumer

Vil du læse, hvad Danmarks patientforening for hovedpineramte skriver om hovedpine der stammer fra nakken, så læs mere her (cervikogen er det latinske ord for nakkerelateret).

Mange af de klienter jeg har behandlet for deres nakkerelaterede hovedpine, fortæller om lindring af deres hovedpine, om bedre evne til at koncentrere sig, om mere energi og overskud og om mindre svimmelhed.


Jeg tilbyder behandling af hovedpine, der kommer fra nakken

Jeg har gode erfaringer med at behandle hovedpine, der stammer fra nakken med kraniosakralterapi. Behandlingen kunne løsne spændinger direkte på nakken. Ofte vil der også være spænd andre steder i kroppen, som spiller en rolle. Det særlige ved kraniosakralterapi er, at jeg som behandler tuner ind på hele kroppen, når jeg undersøger dig. Jeg vil derfor kunne målrette behandlingen lige præcis der, hvor trækket på din nakke har sin rod. Din krop styrer rækkefølgen og tempoet. Derfor vil en succesfuld kraniosakralterapibehandling ofte BÅDE have positiv effekt på din hovedpine, OG på andre symptomer i kroppen, som du slet ikke har tænkt, havde noget at gøre med hovedpinen

Første gang vi mødes

Jeg vil, når jeg møder dig første gang, spørge grundigt ind til din historie, dine symptomer, dit medicinforbrug osv. Det er vigtigt, jeg ved så meget om din problematik så muligt, inden jeg går i gang. På den måde kan jeg bedst muligt imødekomme dine behov og sikre mig at du ikke fejler noget, der kræver lægehjælp.


Kontakt mig og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation eller bestil en tid med det samme

Vil du vide mere om, hvad jeg kan gøre for dig, så ring og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation. Her vil jeg på baggrund af, hvad du fortæller mig, efter bedste evne vurdere, om jeg er den rette behandler til dig, eller om du er bedre hjulpet hos en anden.

Du kan ringe på 3064 5390 eller udfylde skemaet herunder.