Behandling af Spændingshovedpine

MIT NUMMER 30645390

VIL DU RINGES OP KLIK HER


Jeg tilbyder behandling af spændingshovedpine

 

Velkommen:-)

Lider du af spændingshovedpine?

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Kan du genkende dig i et eller flere af disse udsagn?

  • Min hovedpine starter i skuldre og nakke og trækker sig, når det er værst, helt om til panden og øjnene
  • Mine skuldre er stive og ømme
  • Min kæbe er spændt og jeg har tendens til at bide tænderne sammen
  • Min nakke er stiv, spændt og træt
  • Min vejrtrækning føles ufri
  • Jeg får det værre, hvis jeg skal sidde stille i længere tid, fx ved en skærm
  • Når det er rigtig slemt, får jeg kvalme og skarpt lys bliver ubehageligt
  • Det hele bliver værre når jeg er stresset, anspændt, vred eller ked af det

Føler du dig genkendt? Så er du slet ikke alene.  Den gode nyhed er at jeg måske kan hjælpe dig.

Forestil dig at din hovedpine letter. At din krop føles let og stærk. At du mærke ro og velvære, energi og overskud. Forestil dig at du er blevet klogere på, hvorfor du får din hovedpine og på, hvad du selv kan gøre for at undgå den fremover. Det er blandt andet det, mine klienter fortæller de får ud af et forløb hos mig.

 

Vil du booke en tid til en behandling eller en uddybende telefonkonsultation, så find mine kontaktoplysninger nederst på siden.


“Hvordan?” spørger du måske

Spændingshovedpine kan komme, fordi nakken og halsens muskler har uhensigtmæssige arbejdsforhold. Har du et asymmetrisk træk på nakken, eller har din krop en uhensigtsmæssig holdning, kan resultatet blive at nogle få muskler i hals og nakke ”tager slæbet” med at holde hovedet. Disse muskler bliver spændte og trætte og kan give hovedpine. Spændingshovedpine kan også komme fordi du mere eller mindre bevidst går og spænder i kæbe, skuldre og nakke. Det kan være du er i noget der presser dig følelsesmæssigt og som din krop reagerer på.

Kraniosakralterapi kan blidt og dybdevirkende hjælpe kroppen til at få en bedre trækbalance, så arbejdsforholdene i nakke og skuldre bliver bedre. Samtidig stimulerer behandlingen den del af dit nervesystem, der får dig til at slappe af. Du kommer i tættere kontakt med din krop og bliver måske opmærksom på de underliggende grunde, der kan være til at du spænder. Den bevidsthed kan give dig meget værdifulde redskaber til, hvordan du fremover skal håndtere din hovedpine
Du får lettere ved at få kontakt til de muskler, der er skabt til at holde og styre hovedet. Kraniosakralterapi er derfor et rigtig godt supplement til fysioterapeutisk træning, hvor målet er at skabe en mere hensigtmæssig holdning.

Vil du vide mere om spændingshovedpine kan du læse mere på sundhedsstyrelsens hjemmeside her.


Kontakt mig og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation eller bestil en tid med det samme

Onlinebooking tryk HER

Vil du vide mere om, hvad jeg kan gøre for dig, så ring og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation. Her vil jeg på baggrund af, hvad du fortæller mig, efter bedste evne vurdere, om jeg er den rette behandler til dig, eller om du er bedre hjulpet hos en anden.

Du kan ringe på 3064 5390 eller udfylde skemaet herunder.