Behandling af hovedpine, der kommer fra nakken

Jeg tilbyder behandling af hovedpine, der kommer fra nakken. Nakkerelateret hovedpine er hovedpine, som stammer fra låsninger i nakkeleddene eller spændinger i musklerne omkring de øverste nakkehvirvler. Det kan blandt andet opstå efter et traume på nakken eller hovedet, men også fra spænd og skævheder andre steder i kroppen.


Symptomer på hovedpine, der kommer fra nakken

Velkommen:-)

Lider du af nakkehovedpine?

Jeg glæder mig til at hjælpe dig

Måske du kan genkende dig selv i følgende udsagn

 • Min hovedpine sidder i nakken og baghovedet, eller i tindigen eller bag øjet i den ene side af hovedet
 • Mit hoved føles tungt og svært at holde
 • Mine tanker føles tågede – jeg har svært ved at koncentrere mig
 • Jeg er svimmel
 • Når det er rigtig slemt får jeg kvalme
 • Skarpt lys og høje lyde er ubehagelige
 • Jeg har tinnitus
 • Jeg er træt og uoplagt
 • Det er svært at finde en god stilling jeg kan ligge i, når jeg skal sove

Hvis du kan genkende dig selv i flere af disse udsagn, så er du ikke alene. Den gode nyhed er at jeg måske kan hjælpe dig.

Forestil dig at din hovedpine er lettet betydeligt. Forestil dig at du, når hovedpinen er på vej ved, hvad du kan gøre, for at undgå den bliver værre. Forestil dig at din krop føles let og stærk og udhvilet og at du kan tænke klart. Det er nogle af de resultater mine klienter fortæller de får af et behandlingsforløb hos mig.

Vil du booke tid til en behandling eller en telefonsamtale, så find mine kontaktoplysninger nederst på siden.

Hvordan spørger du måske?

I det følgende afsnit fortæller jeg, hvordan kraniosakralterapi virker.


Jeg tilbyder behandling af hovedpine, der kommer fra nakken

Jeg har gode erfaringer med at behandle hovedpine, der stammer fra nakken med kraniosakralterapi. Behandlingen kunne løsne spændinger direkte på nakken. Ofte vil der også være spænd andre steder i kroppen, som spiller en rolle. Det særlige ved kraniosakralterapi er, at jeg som behandler tuner ind på hele kroppen, når jeg undersøger dig. Jeg vil derfor kunne målrette behandlingen lige præcis der, hvor trækket på din nakke har sin rod. Din krop styrer rækkefølgen og tempoet. Derfor vil en succesfuld kraniosakralterapibehandling ofte BÅDE have positiv effekt på din hovedpine, OG på andre symptomer i kroppen, som du slet ikke har tænkt, havde noget at gøre med hovedpine.

 • Er din hovedpine opstået efter en en hjernerystelse, så læs mere HER
 • Er din hovedpine opstået som følge af et piskesmæld, har både behandling og symptomer meget tilfældes med hjernerystelser – du vil derfor muligvis finde det brugbart at følge linket ovenover.


Kontakt mig og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation eller bestil en tid med det samme

Onlinebooking tryk HER

Vil du vide mere om, hvad jeg kan gøre for dig, så ring og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation. Her vil jeg på baggrund af, hvad du fortæller mig, efter bedste evne vurdere, om jeg er den rette behandler til dig, eller om du er bedre hjulpet hos en anden.

Du kan ringe på 3064 5390 eller udfylde skemaet herunder.