Jeg tilbyder behandling af hovedpine

Jeg har rigtig gode erfaringer med at behandle hovedpine. Mange der kommer hos mig, har tidligere været til fx. fysioterapeut og kiropraktor, og har måske fået noget rigtig godt med derfra, men er ikke nået i mål. Mange fortæller om symptomer som hovedpine, træthed, koncentrationsbesvær, synsforstyrrelse, tinnitus, og manglende overskud.

Dele af mine symptombeskrivelser er lånt fra sundhed.dk, som er Sundhedsstyrelsens hjemmeside, du kan finde flere af deres informationer her.

Jeg har også lånt informationer fra ”Danmarks patientforening for hovedpineramte.” Vil du vide mere om hovedpinekategorier og symptomer, kan du med fordel søge her.

Andre symptomer har jeg selv tilføjet og er skrevet på baggrund af de gener mine klienter beskriver.

Måske sidder du nu og tænker: “Hvad nu, hvis min form for hovedpine ikke er beskrevet?

-så ring eller udfyld kontaktformen nederst på siden og beskriv dine symptomer for mig – så vil jeg efter bedste evne vurdere om jeg er den rette behandler for dig, eller om du er i bedre hænder hos en anden. Jeg glæder mig til at tale med dig

Vil du vide mere om min adresse, parkeringsforhold, åbningstider og priser, så klik her: Praktisk


Kontakt mig og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation eller bestil en tid med det samme

Vil du vide mere om, hvad jeg kan gøre for dig, så ring og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation. Her vil jeg på baggrund af, hvad du fortæller mig, efter bedste evne vurdere, om jeg er den rette behandler til dig, eller om du er bedre hjulpet hos en anden.

Du kan ringe på 3064 5390 eller udfylde skemaet herunder.