Behandling af gener efter diskusprolaps

Velkommen:-)

Har du gener efter diskusprolaps i ryg eller nakke? Måske er du opereret, måske har du været igennem en periode med voldsomme smerter og nu “burde” du være smertefri, men det er du langt fra.

Jeg glæder mig til at behandle dig

Kan du genkende dig selv i følgende udsagn?

  • Jeg har konstante smerter eller murren et eller flere steder i kroppen.
  • Jeg har svært ved at koncentrere mig og være nærværende, fordi mine smerter tager fokus
  • Der er steder i min krop, hvor jeg føler mig stiv som et bræt
  • Jeg har prøvet mange forskellige former for behandling og genoptræning og noget af det har også lindret, men det har ikke haft noget overbevisende effekt
  • Jeg må tænke på min krops begrænsninger i det jeg gør, ellers får jeg virkelig ondt
  • Jeg er ofte træt og irritabel
  • Jeg har svært ved at finde ro om natten og føler mig sjældent udhvilet og klar til en ny dag, når jeg vågner om morgenen

Kan du genkende dig selv i et eller flere af følgende udsagn, så er du ikke alene. Smerter og føleforstyrrelser har stor indvirkning på vores overskud, nærvær, energi og psykiske velbefindende. Men, den gode nyhed er at jeg måske kan hjælpe dig.

MIT NUMMER 30645390

VIL DU RINGES OP KLIK HER

Mange af de klienter jeg har behandlet med gener efter diskusprolaps i ryg og nakke, fortæller om øget energi og overskud, færre smerter, og mere fri bevægelighed.


Gener efter diskusprolaps i ryg og nakke kan skyldes arvæv.

Har du stadig smerter og/eller andre generende symptomer efter en veloverstået operation og/eller genoptræningsperiode i ryg og nakke, kan det skyldes arvæv. Ikke synligt arvæv, men arvæv i de hinder, der ligger omkring din rygmarv.

Dette arvæv kan gøre at duraen – den yderste af de bindevævshinder som omslutter vores rygmarv og alle de nerver, der går ud igennem rygsøjlen – kan have svært ved at glide frit. Dette kan være med til at vedligeholde smerter, føleforstyrrelser og kraftnedsættelse efter en prolaps eller et traume.

Arvæv kan ved hjælp af stræk og mobilisering gøres smidigt igen, og det kan have en stor lindrende effekt!

Kraniosakralterapi er effektiv arvævsbehandling til dig, der har gener efter diskusprolaps i ryg og nakke

Kraniosakralterapi kan blidt og meget præcist strække og mobilisere stramme områder på duraen og smidiggøre arvævet. Dette kan medføre mindre smerter, færre føleforstyrrelser og bedre nerveledning.

Kan kraniosakralterapi stå alene?

Det korte og mest ærlige svar er nej. Min erfaring er at du vil opnå det bedste resultat – og en meget større glæde ved at være i din krop:-) – ved at kombinere kraniosakralterapi med træning hos en fysioterapeut. MEN, min erfaring er at man, når man har haft en diskusprolaps, kan være så mærket af sine smerter at træning bliver svært og ubehageligt. Kraniosakralterapi kan lindre dit ubehag ved træning og gøre det meget lettere at bruge din krop rigtigt , så du igen kan få en stærk krop og forebygge en ny skade.

Har du diskusprolaps i ryggen,  kan du læse om træningsprojektet Gla:d ryg her


Kontakt mig og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation eller bestil en tid med det samme

Onlinebooking tryk HER

Vil du vide mere om, hvad jeg kan gøre for dig, så ring og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation. Her vil jeg på baggrund af, hvad du fortæller mig, efter bedste evne vurdere, om jeg er den rette behandler til dig, eller om du er bedre hjulpet hos en anden.

Du kan ringe på 3064 5390 eller udfylde skemaet herunder.