Vævsbehandling efter brystkræft

tegnet billede af arvæv efter brystoperation. Billedet viser hvorrdan arvævet trækket i bindevævet hele vejen rundt om arret.
Arvævet trækker i bindevævet. dette gør sig også gældende, hvis du er blevet strålebehandlet og arvævet er mere usynligt.

Sundhedsstyrelsen anbefaler vævsbehandling efter tidlig brystkræft. Ar eller stråleskader efter brystkræft kan give en stiv skulder, ufri vejrtrækning, eller trække op og give nakkespændinger og hovedpine. Du kan også opleve at det er svært at rette dig helt op. Vævsbehandlingen kan give en større og mere fri bevægelighed i skuldre og nakke, forbedre din holdning, og mindske nakkespændinger og hovedpine.

Sundhedsstyrelsen anbefaler vævsbehandling efter tidlig brystkræft

Sundhedsstyrelsen anbefaler at kvinder, der er opereret for tidlig brystkræft instrueres i selvbehandling med manuel vævsstimulation( altså i at massere deres ar) se mere her(på side 3)

Jeg tilbyder behandling af ar og stråleskadet væv efter brystkræft

Det er min erfaring at kvinder alt efter deres symptomer oplever smertelindring, større bevægelighed i skulderledet, lindring af spændingshovedpine, friere vejrtrækning og får lettere ved at få en ret holdning.

Første gang vi mødes:

Jeg vil, når jeg møder dig første gang, spørge grundigt ind til din historie, dine symptomer, dit medicinforbrug osv. Det er vigtigt, jeg ved så meget om din problematik så muligt, inden jeg går i gang. På den måde kan jeg bedst muligt imødekomme dine behov og sikre mig at du ikke fejler noget, der kræver lægehjælp.

Selve Behandlingen

Jeg vil undersøge og behandle dit arvæv med blide stræk og herefter instruere dig i, hvordan du med øvelser og arvævsmassage kan fortsætte behandlingen derhjemme. Jeg vil derefter bruge kraniosakralterapiteknikker til at behandle arvæv i kroppens dybere lag.

Hvornår giver det mening at starte behandlingen

Arvævsbehandling kan opstartes lige så snart såret er helet og sårskorpen er faldet af.

Ring eller skriv og lad mig vurdere om jeg kan hjælpe dig. Du finder mine kontaktoplysninger her.