Arvævsbehandling efter kejsersnit og andre operationer i maven

arvæv efter kejsersnit set forfra. arvævet trækker på bindevævet hele vejen rundt om arret.
Arvævet efter kejsersnittet trækker på bindevævet hele vejen rundt om arret

Jeg tilbyder arvævsbehandling efter kejsersnit og andre operationer i maven.

Kan du genkende sig selv i følgende udsagn?

Har du gennemgået et kejsersnit eller en anden maveoperation, kan du måske genkende dig selv i følgende udsagn:

  • Jeg døjer med murren i mave og underliv
  • Jeg føler tyngde i underlivet
  • Mine menstruationer er blevet smertefulde
  • Jeg har smerter og føler mig stiv i lænd og bækken
  • Min fordøjelse bøvler
  • Jeg føler mig træt og uoplagt
  • Min ryg og mave føles svag
  • Min vejrtrækning er ikke så dyb og fri som den plejer at være
  • Min nakke er stiv og jeg har hovedpine

Hvis du genkender dig selv i en del af det, jeg har skrevet, er du ikke alene. Måske du er overrasket over at jeg relaterer så mange og forskelligartede symptomer til dit arvæv. Det er der en rigtig god forklaring på, som du nok skal få senere. Lige nu vil jeg bare at du skal vide at dine gener muligvis kan behandles. Det er videnskabeligt anerkendt at arvævsbehandling efter kejsersnit kan mindske en lang række komplikationer. Min erfaring er at det samme gælder andre operationer i maven.

Mine klienter fortæller om færre smerter, større bevægelighed, bedre fordøjelse og mere overskud.

Se fx her:

“Først og fremmest vil jeg sige at jeg har været meget tilfreds med behandlingen. Jeg har i flere år haft en oplevelse af, at der var spændinger i mit bækken, der gjorde mig skæv og når jeg gik langt eller løb, gjorde det ondt. Det føler jeg blev mere løsnet op efter behandlingerne ved dig og nu kan jeg gå eller løbe langt næsten uden problemer. Jeg tænker stadig, der er mere, der kan rettes op på, men det betyder meget for mig, at jeg nu igen kan løbe efter 10 års pause.
Det var nyt og overraskende for mig, at der var en del spændinger omkring mit ar og hvordan det hele hænger sammen”

Kvinde 39 år

Få en gratis og helt uforpligtende telefonkonsultation hos mig

Vil du vide mere, om hvad jeg kan tilbyde dig, så ring og få en gratis og helt uforpligtende telefonkonsultation. Her vil jeg på baggrund af det du fortæller mig, efter bedste evne vurdere om jeg er den rigtige behandler til dig eller om du er i bedre hænder et andet sted.

Mit nummer er: 30645390

Jeg glæder mig til at tale med dig:-)

Hvis du vil vide mere om hvorfor arvæv giver komplikationer og hvordan behandlingen virker, så læs endelig videre.

Komplikationer efter kejsersnit og andre operationer i maven

Arvæv i maven kan give et træk på lænden og give smerter og stivhed her. Det kan også trække på bindevævet omkring fordøjelses- og forplantningsorganer. Du kan døje med murren i mave, underliv, lænd og bækken, fordøjelsesbesvær og vejrtrækningsproblemer. Du kan også have sværere ved at træne maven op efter operationen.

.

arvæv efter kejsersnit eller andre operationer i maven set fra siden. Her ses det hvordan stramheden i bindevævet omkring arret trækker om i lænden og giver smerter og stivhed her. desuden ka  arvævet give murren i mave og underliv.
Arvæv efter kejsersnit eller andre operationer i maven kan medføre træk på bindevævet omkring fordøjelses og forplantningsorganer, og trække hele vejen om i lænden. Resultatet kan være smerter og stivhed i lænden og murren i mave og underliv.

Hvad hjælper arvævsbehandling på?

Arvævsbehandlingen kan mindske murren i underliv, lænd og bækken og forbedre din fordøjelse. Arvævsbehandlingen kan også forbedre kontakten mellem din hjerne og dine mavemuskler, så du lettere kan spænde op i alle mavemusklernes lag. Dette giver dig en stærkere kerne og er vigtigt i et genoptræningsforløb. Har du vejrtrækningsproblemer efter operationen, kan arvævsbehandlingen give dig en friere vejrtrækning

Føler du dig usikker på, hvordan du skal behandle dit ar?

Jeg oplever mange opererede som er usikre på, hvordan de skal massere deres ar.

Her kan du se en instruktionsvideo fra Odense universitetshospital, som viser dig, hvordan du skal gøre.

Jeg oplever også mange som føler ubehag ved at røre ved arret. Hos nogle mærkes arret følelsesløst eller mærkeligt, når det berøres. Nogle føler arret er ulækkert og ikke rigtig en del af kroppen. Andre er bange for, om de kan gøre skade ved at røre ved arret.

Har du en indre modstand ved at røre ved dit ar, eller er du i tvivl om hvordan du skal gøre, så vil jeg meget gerne hjælpe dig! Effekten kan være virkelig god.

Jeg tilbyder arvævsbehandling efter kejsersnit og andre operationer i maven

Første gang vi mødes:

Jeg vil, når jeg møder dig første gang, spørge grundigt ind til din historie, dine symptomer, dit medicinforbrug osv. Det er vigtigt, jeg ved så meget om din problematik så muligt, inden jeg går i gang. På den måde kan jeg bedst muligt imødekomme dine behov og sikre mig at du ikke fejler noget, der kræver lægehjælp.

Selve behandlingen

Jeg vil undersøge og behandle dit arvæv med blide stræk og herefter instruere dig i, hvordan du med øvelser og arvævsmassage kan fortsætte behandlingen derhjemme. Jeg vil derefter bruge kraniosakralterapiteknikker til at behandle arvæv i kroppens dybere lag.

Hvornår giver det mening at starte behandlingen

Arvævsbehandling kan opstartes lige så snart såret er helet og sårskorpen er faldet af.

Få en gratis og helt uforpligtende telefonkonsultation hos mig

Vil du vide mere, om hvad jeg kan tilbyde dig, så ring og få en gratis og helt uforpligtende telefonkonsultation. Her vil jeg på baggrund af det du fortæller mig, efter bedste evne vurdere om jeg er den rigtige behandler til dig eller om du er i bedre hænder et andet sted.

Mit nummer er: 30645390

Jeg glæder mig til at tale med dig

Vil du vide mere om min adresse, parkeringsforhold, åbningstider og priser så klik her: Praktisk