Arvævsbehandling efter diskusprolaps eller operationer i ryg og nakke

Jeg tilbyder arvævsbehandling efter diskusprolaps eller operationer i ryg og nakke.

Har du haft en diskusprolaps, vil du have højst sandsynligt have arvæv omkring prolapsen og det gælder både, hvis du er opereret og hvis du ikke er. Der vil selvfølgelig også forekomme arvæv, hvis du er opereret i ryggen af andre grunde end diskusprolaps.

Arvæv efter diskusprolaps og operationer i ryggen kan medføre smerter, føleforstyrrelser, nedsat bevægelighed og kraftnedsættelse.

Har du stadig smerter og/eller andre generende symptomer efter en veloverstået operation og genoptræningsperiode i ryg og nakke, eller efter at inflammationen omkring din diskusprolaps er blusset ned, kan det skyldes arvæv.

Dette arvæv kan gøre at duraen -den yderste af de bindevævshinde som omslutter vores rygmarv og alle de nerver, der går ud igennem rygsøjlen – kan have svært ved at glide frit. Dette kan være med til at vedligeholde smerter, føleforstyrrelser og kraftnedsættelse efter en prolaps.

Arvæv kan ved hjælp af stræk og mobilisering gøres smidigt igen, og det kan have en stor lindrende effekt!

Kraniosakralterapi er effektiv arvævsbehandling til dig, der har arvæv efter diskusprolaps eller operationer i ryg og nakke

Kraniosakralterapi kan blidt og meget præcist strække og mobilisere stramme områder på duraen og smidiggøre arvævet. Dette kan medføre mindre smerter, færre føleforstyrrelser og bedre nerveledning.

Jeg tilbyder arvævsbehandling

Første gang vi mødes:

Jeg vil, når jeg møder dig første gang, spørge grundigt ind til din historie, dine symptomer, dit medicinforbrug osv. Det er vigtigt, jeg ved så meget om din problematik så muligt, inden jeg går i gang. På den måde kan jeg bedst muligt imødekomme dine behov og sikre mig at du ikke fejler noget, der kræver lægehjælp.

Selve Behandlingen

Jeg vil undersøge og behandle dit arvæv med blide stræk og herefter instruere dig i, hvordan du med øvelser kan fortsætte behandlingen derhjemme. Jeg vil derefter bruge kraniosakralterapiteknikker til at behandle arvævet på selve duraen.

Hvornår giver det mening at starte behandlingen

Arvævsbehandling kan opstartes lige så snart såret er helet og sårskorpen er faldet af. Lider du af en diskusproplaps vil jeg kunne hjælpe dig både i den akutte fase, og senere i forløbet.

Ring og lad mig vurdere, om jeg kan hjælpe dig. Klik her og find mit nummer og min mailadresse.