Arvævsbehandling efter hjerteoperation

Jeg tilbyder arvævsbehandling efter hjerteoperationer, hvor brystkassen har været åben. Den behandling jeg tilbyder, kan både hjælpe dig, der er blevet opereret for nyligt og dig der er blevet opereret for flere år siden. du kan tidligst gå i gang med arvævsbehandling 10 uger efter din operation

På denne side kan du læse om de typiske symptomer, fysiske som psykiske du kan have efter en hjerteoperation. Du kan også læse, hvordan kraniosakralterapi og simple øvelser kan hjælpe dig til at få det bedre.

MIT NUMMER 30645390

VIL DU RINGES OP KLIK HER


En hjerteoperation kan give en række fysiske og psykiske eftervirkninger

 

Velkommen:-)

Har du gennemgået en hjerteoperation, hvor din brystkasse har været åben?

Jeg glæder mig til at hjælpe dig

Allerførst: Tillykke!

Du har gennemgået er stor og omfattende operation, og klaret skærerne! Du og din krop har gjort et kæmpemæssigt arbejde!

Men måske generes du af en række eftervirkninger. Kan du genkende dig selv i følgende udsagn:

  • Jeg har svært ved at rette mig helt op
  • Jeg har smerter og spændinger i nakke og skuldre
  • Jeg har hovedpine
  • Min vejrtrækning føles overfladisk og ufri
  • Min fordøjelse bøvler
  • Jeg er træt og mangler overskud
  • Jeg er nedtrykt, urolig, angst og forandret efter operationen

Hvis du genkender dig selv i flere af følgende udsagn, er du ikke alene. Mange har, til trods for ihærdig genoptræning, gener som relaterer sig til deres ar og deres oplevelser omkring operationen. Den gode nyhed er at dine gener med god sandsynlighed kan lindres. Der er god evidens for behandling af ar efter brystoperationer og kejsersnit. Det er min kliniske erfaring at behandling arvæv hos mennesker, der har gennemgået en operation, hvor brystkassen har været åben, også har rigtig god effekt. Vil du booke tid til en behandling eller en samtale finder du mine kontaktoplysninger neders på siden

Mange af mine klienter fortæller de har langt lettere ved at rette sig op og at hovedpine og spændinger i nakke og hoved mindskes. Deres vejrtrækning bliver dybere og friere og de får mere energi og overskud.


Det er meget almindeligt at have en psykisk reaktion, efter en operation, hvor brystkassen har åben

En af mine klienter, der havde gennemgået en hjerteoperation gik på et genoptræningshold med andre hjerteopererede. Han trak sin fysioterapeut til side og fortalte hende at han ikke kunne genkende sig selv psykisk. Han græd meget mere end han plejede og følte sig deprimeret. Fysioterapeuten fortalte ham at det var en helt almindelig reaktion efter en hjerteoperation og han blev virkelig overrasket, for ingen havde fortalt ham det. Som han sagde til mig: “Jeg troede jeg var ved at blive skør og så er det helt normalt. Det skal alle da vide og det skal vi tale højt om!”

Måske du har samme oplevelse?

Det er meget almindeligt at reagere følelsesmæssigt efter en hjerteoperation. Du har overlevet en situation, hvor andre bogstaveligt talt har stået med dit liv i hænderne.

Det kan sætte mange følelser og tanker i gang. Måske har du haft en oplevelse af at være tæt på at dø, som stadig er ubearbejdet. Oplevelsen kan være så voldsom, at du simpelthen mangler ord for den. Måske føler du dig skrøbelig. Måske plages du nu af tristhed, nedtrykthed eller meningsløshed – og ikke mindst skam over at have det sådan. Måske plages du af uro og angst.

Når mennesker oplever noget voldsomt og traumatisk, kan oplevelsen sætte sig helt fysisk som et spænd i kroppen og give en masse fysiske og psykiske symptomer. En traumatisk oplevelse kan ikke opereres væk og ofte vil følelsen af chok fortsat sidde i kroppen, selvom faren for længst er overstået.

Du kan læse mere om psykiske reaktioner på hjertekarsygdom på hjerteforeningens hjemmeside her.

Jeg behandler ikke kun det fysiske aspekt af dine eftervirkninger. Behandlingen er også at berolige nervesystemet og hjælpe kroppen til at erkende at “katatrofen er overstået”. Det kan give dig en klarhed over, hvorfor du føler som du gør og forløse nogle af de følelsesmæssige spændinger, der generer dig. Behandlingen kan være et godt supplement, hvis du er i anden terapeutisk behandling efter din operation.


Hvordan foregår behandlingen?

Jeg vil undersøge og behandle dit overfladiske arvæv med blide stræk  Jeg vil derefter bruge kraniosakralterapiteknikker til at behandle arvæv i kroppens dybere lag. Behandlingen kan kombineres med hjemmeøvelser til dig.

Hvornår giver det mening at starte behandlingen

Arvævsbehandling kan opstartes 10 uger efter du er blevet opereret.


Kontakt mig og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation eller bestil en tid med det samme

Onlinebooking tryk HER

Vil du vide mere om, hvad jeg kan gøre for dig, så ring og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation. Her vil jeg på baggrund af, hvad du fortæller mig, efter bedste evne vurdere, om jeg er den rette behandler til dig, eller om du er bedre hjulpet hos en anden.

Du kan ringe på 3064 5390 eller udfylde skemaet herunder.