Arvæv efter operation, hvor brystkassen har været åben

arvæv efter at brystkassen har været åben
Arvævet trækker i bindevævet langs hele arret og kan trække skuldrene fremefter

Operationer i hjerte og lunger, hvor brystkassen har været åben, kan typisk giver vanskeligheder med at rette sig helt op, trække vejret dybt og frit, eller give følelsen af spændinger i nakken, hovedpine og klump i halsen.

arvæv efter operation hvor brystkassen har været åben kan give mange komplikationer
Arvævet kan gøre det svært at rette sig helt op. Det kan give spændinger i ryg, nakke og skuldre og gøre det svært at trække vejret helt frit.

Arvævsbehandling gør det lettere at rette dig op, giver en friere vejrtrækning og lindrer nakkespændinger og hovedpine. Det giver rigtig god mening at få arvævsbehandling i forbindelse med et genoptræningsforløb.

Jeg tilbyder arvævsbehandling

Første gang vi mødes:

Jeg vil, når jeg møder dig første gang, spørge grundigt ind til din historie, dine symptomer, dit medicinforbrug osv. Det er vigtigt, jeg ved så meget om din problematik så muligt, inden jeg går i gang. På den måde kan jeg bedst muligt imødekomme dine behov og sikre mig at du ikke fejler noget, der kræver lægehjælp.

Selve Behandlingen

Jeg vil undersøge og behandle dit arvæv med blide stræk og herefter instruere dig i, hvordan du med øvelser og arvævsmassage kan fortsætte behandlingen derhjemme. Jeg vil derefter bruge kraniosakralterapiteknikker til at behandle arvæv i kroppens dybere lag.

Hvornår giver det mening at starte behandlingen

Arvævsbehandling kan opstartes lige så snart såret er helet og sårskorpen er faldet af.

Ring helt uforpligtende og lad mig vurdere om jeg kan hjælpe dig på 30645390

Comments are closed.