Arvæv efter kejsersnit og andre operationer i maven

arvæv efter kejsersnit set forfra
Arvævet trækker på bindevævet hele vejen rundt om arret

Arvæv i maven kan give et træk på lænden og give smerter og stivhed her. Det kan også trække på bindevævet omkring fordøjelses og forplantningsorganer. Du kan døje med murren, fordøjelsesbesvær og vejrtrækningsproblemer. Arvævsbehandlingen kan mindske murren i underliv, lænd og bækken og forbedre din fordøjelse. Arvævsbehandlingen kan også forbedre kontakten mellem din hjerne og dine mavemuskler, så du lettere kan spænde op i alle mavemusklernes lag. Dette giver dig en stærkere kerne og er vigtigt i et genoptræningsforløb. Har du vejrtrækningsproblemer efter operationen, kan arvævsbehandlingen give dig en friere vejrtrækning.

arvæv efter kejsersnit
Arvæv i maven kan give smerter og stivhed i lænden og murren i mave og underliv.

Jeg tilbyder arvævsbehandling

Første gang vi mødes:

Jeg vil, når jeg møder dig første gang, spørge grundigt ind til din historie, dine symptomer, dit medicinforbrug osv. Det er vigtigt, jeg ved så meget om din problematik så muligt, inden jeg går i gang. På den måde kan jeg bedst muligt imødekomme dine behov og sikre mig at du ikke fejler noget, der kræver lægehjælp.

Selve Behandlingen

Jeg vil undersøge og behandle dit arvæv med blide stræk og herefter instruere dig i, hvordan du med øvelser og arvævsmassage kan fortsætte behandlingen derhjemme. Jeg vil derefter bruge kraniosakralterapiteknikker til at behandle arvæv i kroppens dybere lag.

Hvornår giver det mening at starte behandlingen

Arvævsbehandling kan opstartes lige så snart såret er helet og sårskorpen er faldet af.

Ring helt uforpligtende og lad mig vurdere om jeg kan hjælpe dig på 30645390

Comments are closed.