Arvæv efter kejsersnit og andre operationer i maven

arvæv efter kejsersnit set forfra
Arvævet trækker på bindevævet hele vejen rundt om arret

Arvæv i maven kan give et træk på lænden og give smerter og stivhed her. Det kan også trække på bindevævet omkring fordøjelses og forplantningsorganer. Du kan døje med murren, fordøjelsesbesvær og vejrtrækningsproblemer. Arvævsbehandlingen kan mindske murren i underliv, lænd og bækken og forbedre din fordøjelse. Arvævsbehandlingen kan også forbedre kontakten mellem din hjerne og dine mavemuskler, så du lettere kan spænde op i alle mavemusklernes lag. Dette giver dig en stærkere kerne og er vigtigt i et genoptræningsforløb. Har du vejrtrækningsproblemer efter operationen, kan arvævsbehandlingen give dig en friere vejrtrækning.

arvæv efter kejsersnit
Arvæv i maven kan give smerter og stivhed i lænden og murren i mave og underliv.

“Først og fremmest vil jeg sige at jeg har været meget tilfreds med behandlingen. Jeg har i flere år haft en oplevelse af, at der var spændinger i mit bækken, der gjorde mig skæv og når jeg gik langt eller løb, gjorde det ondt. Det føler jeg blev mere løsnet op efter behandlingerne ved dig og nu kan jeg gå eller løbe langt næsten uden problemer. Jeg tænker stadig, der er mere, der kan rettes op på, men det betyder meget for mig, at jeg nu igen kan løbe efter 10 års pause.
Det var nyt og overraskende for mig, at der var en del spændinger omkring mit ar og hvordan det hele hænger sammen”

Kvinde 39 år

Jeg tilbyder arvævsbehandling

Første gang vi mødes:

Jeg vil, når jeg møder dig første gang, spørge grundigt ind til din historie, dine symptomer, dit medicinforbrug osv. Det er vigtigt, jeg ved så meget om din problematik så muligt, inden jeg går i gang. På den måde kan jeg bedst muligt imødekomme dine behov og sikre mig at du ikke fejler noget, der kræver lægehjælp.

Selve Behandlingen

Jeg vil undersøge og behandle dit arvæv med blide stræk og herefter instruere dig i, hvordan du med øvelser og arvævsmassage kan fortsætte behandlingen derhjemme. Jeg vil derefter bruge kraniosakralterapiteknikker til at behandle arvæv i kroppens dybere lag.

Hvornår giver det mening at starte behandlingen

Arvævsbehandling kan opstartes lige så snart såret er helet og sårskorpen er faldet af.

Ring helt uforpligtende og lad mig vurdere om jeg kan hjælpe dig på 30645390

Comments are closed.