Arvæv efter diskusprolaps eller operationer i ryg og nakke

Har du haft en diskusprolaps, vil du have højst sandsynligt have arvæv omkring prolapsen og det gælder både hvis du er opereret og hvis du ikke er. Dette arvæv kan gøre at duraen -den bindevævshinde som omslutter vores rygmarv og alle de nerver, der går ud igennem rygsøjlen – kan have svært ved at glide frit. Dette kan være med til at vedligeholde smerter, føleforstyrrelser og kraftnedsættelse efter en prolaps. Kraniosakralterapi kan strække og blødgøre arvævet på duraen og derved forbedre tilførslen af næring til området. Dette kan medføre mindre smerter, færre føleforstyrrelser og bedre nerveledning.

Jeg tilbyder arvævsbehandling

Første gang vi mødes:

Jeg vil, når jeg møder dig første gang, spørge grundigt ind til din historie, dine symptomer, dit medicinforbrug osv. Det er vigtigt, jeg ved så meget om din problematik så muligt, inden jeg går i gang. På den måde kan jeg bedst muligt imødekomme dine behov og sikre mig at du ikke fejler noget, der kræver lægehjælp.

Selve Behandlingen

Jeg vil undersøge og behandle dit arvæv med blide stræk og herefter instruere dig i, hvordan du med øvelser og arvævsmassage kan fortsætte behandlingen derhjemme. Jeg vil derefter bruge kraniosakralterapiteknikker til at behandle arvæv i kroppens dybere lag.

Hvornår giver det mening at starte behandlingen

Arvævsbehandling kan opstartes lige så snart såret er helet og sårskorpen er faldet af. Lider du af en diskusproplaps vil jeg kunne hjælpe dig både i den akutte fase, og senere i forløbet.

Ring og lad mig vurdere om jeg kan hjælpe dig på: 30645390

Comments are closed.