Jeg behandler

Jeg behandler en lang række problematikker med kraniosakralterapi. Brug menuen øverst til at læse om, hvilke problematikker jeg behandler.


Har du nogle spørgsmål?

Så se om dit spørgsmål er besvaret herunder. Vil du vide mere? Ring gerne og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation. Her vil jeg på baggrund af de gener du fortæller om, efter bedste evne vurdere om jeg er den rigtige behandler til dig, eller om du er i bedre hænder et andet sted.

Mit nummer er: 3064 5390. Du kan også kontakte mig i formularen i bunden af siden.

 • Har du andre gener end dem, jeg har nævnt her, så ring meget gerne og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation. Her vil jeg på baggrund af de gener du fortæller om, efter bedste evne vurdere om jeg er den rigtige behandler til dig, eller om du er i bedre hænder et andet sted.

  Mit nummer er: 3064 5390

  Jeg glæder mig til at tale med dig.

  Hvis du vil vide mere om hvordan kraniosakralterapi virker, og hvad et forløb med kraniosakralterapi kan føre med sig, så læs videre.

 • Jeg bliver selv ret skeptisk, når en behandling lover lindring på en række lidelser, som er meget forskelligartede. Det kan godt lugte lidt for meget af mirakelkur og jeg tænker automatisk: ”kan det nu passe”

  Kraniosakralterapi har til formål at hjælpe vævet i kroppen med at glide mere frit. På den måde optimeres flowet af næringsstoffer rundt i hele systemet, også centralnervesystemet. Centralnervesystemet er styrende for alle kroppens funktioner og derfor vil kraniosakralterapi ofte have nogle ret brede og vidtrækkende effekter.

 • Er det så en mirakelkur? – nej, ikke hvis du spørger mig. Jeg kunne aldrig drømme om at anbefale dig at stoppe på den medicin, du er i gang med. Ej heller om at droppe samarbejdet med din læge, fysioterapeut, psykolog eller andre behandlere. Jeg har gennem mit tidligere arbejde som fysioterapeut en kæmpe respekt for det andre faggrupper kan tilbyde og vil meget gerne samarbejde. Kraniosakralterapi har bl.a. til hensigt at facilitere kroppens evne til selvheling. Det kan nogle gange gøre en afgørende forskel for dig, der lider af smerter og andre gener. Andre gange kan kraniosakralterapi være et virkelig godt supplement, der gør at effekten af din genoptræning, din medicin, din forløb hos en fysioterapeut o.a. optimeres.

 • Er kraniosakralterapi et Quick Fix, hvor man bare skal ligge på briksen og overlade ansvaret for at få det bedre til behandleren?

  Kraniosakralterapi kan godt være et Quick Fix – måske var det bare LIGE den her type behandling, der skulle til for at løse dit HELT mekaniske problem.

  Jeg tror dog at mange, der har været igennem et behandlingsforløb hos mig vil svare NEJ – kraniosakralterapi er ikke et Quick Fix.

  Selvom behandlingen kan være rigtig behagelig og afslappende, så kan det også være konfronterende at mærke sin krop så tydeligt. Nogle gange har kroppen budskaber til dig, som du kan blive nødt til at forholde dig til.

  Er det mig der har ansvaret for at du får det bedre? Som behandler tager jeg ansvaret for at sende dig videre, hvis du fejler noget, der kræver lægehjælp, og jeg gøre alt hvad jeg kan for at min behandling er på så højt et fagligt niveau så muligt. Jeg tager også ansvar for at fortælle dig, hvis jeg vurderer at du har mere gavn af en anden form for behandling.

  Men ansvaret for at lytte til, hvad din krop fortæller dig og reagere på det er dit. Det samme er ansvaret for kærligt at tilgive dig selv, når det en gang imellem svipser:-)

  Jeg skriver bestemt ikke det her for at være skrap eller for at skræmme dig væk. Jeg skriver det fordi heling efter skader, operationer, sygdomme, stress osv. sjældent er quick fix. Det er ofte en proces, der kræver tålmodighed, egenomsorg og tillid. Til gengæld har jeg både personlig og professionel erfaring med at der kan ske noget ganske vidunderligt på rejsen:-)


Kontakt mig og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation eller bestil en tid med det samme

Vil du vide mere om, hvad jeg kan gøre for dig, så ring og få en gratis og uforpligtende telefonkonsultation. Her vil jeg på baggrund af, hvad du fortæller mig, efter bedste evne vurdere, om jeg er den rette behandler til dig, eller om du er bedre hjulpet hos en anden.

Du kan ringe på 3064 5390 eller udfylde skemaet herunder.