Onlinetræningsprogram til en dybere og mere rolig vejrtrækning


Læs om formålet med træningsprogrammet herunder

Dette er et onlinetræningsprogram til en dybere og mere rolig vejrtrækning. Det er til dig, der har vejrtrækningsproblemer og/eller har brug for at mærke ro i kroppen. Formålet er at give dig en dybere og mere rolig vejrtrækning.

Jeg behandler flere, der har problemer med vejrtrækningen og som spørger mig ”hvad kan jeg gøre selv?” – jeg behandler også flere som døjer med stress og indre uro og som gerne vil have et værktøj til på egen hånd at finde ind til en større ro.

De har inspireret mig til at lave dette online træningsprogram til en dybere og mere rolig vejrtrækning. Det har til formål blidt og tålmodigt at øge aktiviteten i den del af vores nervesystem, der får os til at slappe af. Øvelserne strækker også skånsomt på det bindevæv, der ligger i forbindelse med vores åndedrætssystem, sådan at vejrtrækningen kan opleves dybere og friere.

Videoen ryster lidt i starten -UNDSKYLD – det går over lige så snart jeg er færdig med at introducere træningsprogrammet.

Du er meget velkommen til at dele mit onlinetræningsprogram til dybere og mere rolig vejrtrækning

Vil du se mit onlineforedrag om vejrtrækning, så klik på knappen herunder:

Vil du have mere inspiration til øvelser du selv kan lave, så kik forbi lungeforeningens hjemmeside ved at trykke på knappen herunder: