“Mor kend din krop” Online Foredragsrække

”Mor kend din krop” online foredragsrække – velkommen

Mit foredrag henvender sig til dig, der er MOR. Måske er du lige blevet det, måske har du fået børn for flere år siden. I 7 afsnit gennemgår jeg forskellige vigtige temaer om ”Mor-kroppen” og giver dig tips og tricks til, hvordan du selv kan komme i gang med en effektiv og blid genoptræning af din krop. Jeg fortæller dig, hvor du kan gå hen for at få professionel hjælp til de eventuelle gener, du har efter graviditet og fødsel. Jeg tager udgangspunkt i den viden og de værktøjer jeg har med mig som fysioterapeut, fysiopilatesinstruktør og kraniosakralterapeut, men også i mine egne oplevelser som mor.

For at give dig et overblik over hvad de forskellige afsnit indeholder linker jeg til videoerne herunder. Du kan også scrolle længere ned på siden og finde videoerne direkte på siden.

Rigtig god fornøjelse. Del og like hjertens gerne:-)

“Mor kend din krop” Online Foredragsrække

Afsnit 1: ”Delte mavemuskler, vejrtrækning som mirakelkur og større fødder” klik HER

Afsnit 2 ” Bækkenbunden” klik HER

Afsnit 3 “Og så i gang -delte mavemuskler, bækkenbund og vejrtrækning” klik HER

Afsnit 4 “Den inderste mavemuskel – nøglen til en god holdning og langt færre smerter” klik HER

Afsnit 5 ” Kejsersnit” klik HER

Afsnit 6 “Bækkensmerter efter fødsel” klik HER

Afsnit 7 “Træningstips og tricks til barselshverdagen

Ønsker du at kontakte mig med spørgsmål eller for behandling så tryk her: Kontaktform

Her kommer selve videorne til min “Mor kend din krop” online foredragsrække:

Afsnit 1: ”Delte mavemuskler, vejrtrækning som mirakelkur og større fødder”

Første afsnit handler om delte mavemuskler, hvordan dybe vejrtrækninger kan hjælpe dit kredsløb, din fordøjelse og din bækkenbund og om, hvorfor mødres fødder kan vokse efter graviditet og fødsel

”Mor kend din krop” Online foredragsrække:

Afsnit 2 ” Bækkenbunden”

Andet afsnit handler om bækkenbunden. Her kommer jeg bl.a. til at besvare følgende spørgsmål: ”Hvorfor kan jeg ikke kan holde tæt efter jeg har født?” ”Hvordan virker bækkenbunden og hvad er dens funktion?”. ”Hvad gør jeg, hvis jeg har smerter, murren, tyngde eller oplever at noget i bækkenbunden ikke mærkes som det plejer – og hvad kan der være i vejen?” ”er jeg unormal, hvis jeg er i tvivl om, hvorvidt jeg kniber rigtigt?” ”hvordan kommer jeg i gang med de dersens knibeøvelser”

“Mor kend din krop” Online foredragsrække:

Afsnit 3 “Og så i gang -delte mavemuskler, bækkenbund og vejrtrækning”

Tredje kapitel er en praktisk guide til, hvordan du undersøger om du har delte mavemuskler, hvordan du trækker vejret dybt, hvordan du afspænder i bækkenbunden og hvordan du kniber”

“Mor kend din krop” online foredragsrække:

Afsnit 4 “Den inderste mavemuskel – nøglen til en god holdning og langt færre smerter”

Fjerde afsnit handler om den inderste mavemuskel. Her vil jeg fortælle om, hvordan den virker og hvorfor den er afgørende for en stærk og stabil ryg. Jeg vil også fortælle om, hvordan træning af den inderste mavemuskel og fokus på en hensigtsmæssig holdning, kan være en effektiv måde at slippe af med smerter og spændinger i skuldre, nakke, ryg og hoved. Tilsidst kommer du selv på arbejde og instrueres i, hvordan du træner din inderste mavemuskel.

“Mor kend din krop” Online foredragsrække:

Afsnit 5 ” Kejsersnit”

Femte afsnit handler om kejsersnit. Her fortæller jeg om, hvorfor det er så vigtigt at du masserer dit ar og hvilke komplikationer der kan opstå ifm. kejsersnitsarvæv. Jeg fortæller også om, hvor du kan gå hen, hvis du har brug for hjælp.

“Mor kend din krop”

Afsnit 6 “Bækkensmerter efter fødsel”

Sjette kapitel handler om bækkensmerter efter fødsel. Her beskriver jeg de typiske gener mødre kan have i forbindelse med bækkensmerter. Måske bliver du overrasket over, hvor mange gener, der kan have deres oprindelse i bækkenet. Jeg fortæller om, hvordan smerterne kan opstå og om hvordan de kan behandles bl.a. med udgangspunkt i de bækkengener jeg selv har haft.

“Mor kend din krop”

Afsnit 7 “Træningstips og tricks til barselsdagligdagen”

Syvende og sidste kapitel giver dig tips og tricks til hvordan du – ved at have fokus på din holdning – blidt og effektivt kan genoptræne din krop imens du ammer/giver flaske, bærer dit barn eller går tur med barnevognen.

Book tid på 30645390. Ønsker du en forsamtale så tryk HER. For onlinebooking tryk HER