Arvævsbehandling efter kejsersnit


Arvæv efter kejsersnit kan give mange forskellige komplikationer. 

Velkommen. Jeg tilbyder arvævsbehandling efter kejsersnit

Har du gener efter at have født ved kejsersnit?

Jeg glæder mig til at hjælpe dig

Kejsersnit kan give en række forskellige symptomer. Måske kan du genkende dig selv i et eller flere af følgende udsagn:

 • Jeg døjer med murren i mave og underliv
 • Jeg føler tyngde i underlivet
 • Mine menstruationer er blevet smertefulde
 • Jeg har smerter og føler mig stiv i lænd og bækken
 • Min fordøjelse bøvler
 • Jeg føler mig træt og uoplagt
 • Min ryg og mave føles svag
 • Min vejrtrækning er ikke så dyb og fri som den plejer at være
 • Min nakke er stiv og jeg har hovedpine

Hvis du genkender dig selv i en del af det, jeg har skrevet, er du ikke alene. Jeg har god erfaring med at behandle kvinder som dig.

Mine klienter fortæller at et behandlingsforløb hos mig har:

 • Mindsket spænd og smerter i lænd og bækken
 • Hjulpet på fordøjelsen
 • Gjort det lettere at genoptræne efter fødsel
 • Gjort vejrtrækningen mere dyb og fri
 • Givet mere energi og overskud
 • Lettet på hovedpine og nakkestivhed

Går du og bærer på en voldsom fødselsoplevelse?

Ud over de fysiske symptomer, kan det psykiske også fylde. Det kan være voldsomt at føde ved kejsersnit og oplevelsen kan være svær at ryste af.  Læs videre her på siden, hvis du vil vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig, der har haft en traumatisk fødsel.

Vil du se mit onlineforedrag om komplikationer efter kejsersnit, så klik på knappen herunder:-)

Læs, hvad en af mine klienter har fået ud af at få arvævsbehandling efter kejsersnit hos mig

Har din fødsel været traumatisk?

Det kan være en meget voldsom oplevelse at føde. Måske har der under fødslen været situationer, hvor du har frygtet for dit eget eller dit barns liv. Måske har veerne givet dig en oplevelse af kontroltab og magtesløshed. Måske nåede du aldrig at få veer, før beslutningen blev taget. Måske føler du dig snydt for at have oplevet føde “rigtigt” Måske var der komplikationer undervejs der gjorde, at fødslen og din første tid med barnet var helt anderledes end det, du drømte om. Måske satte veerne en kaskade af ubehagelige følelser i gang, som du ikke kunne styre. Måske sidder du nu med tanker som:

“Hvordan kan jeg være en god mor, når jeg ikke kunne finde ud af at føde?”

Du er slet ikke alene!

Der kan være mange grunde til at fødslen har været en voldsom oplevelse, men næsten ligegyldigt, hvilken grund du har, er der ofte en ting, der er sikker. Efter barnet er kommet til verden, har der nok ikke været den store ro til bearbejde det, du har været igennem. Der er nu et lille nyt liv, der fylder din og dine omgivelsers opmærksomhed.

Hjælp til dig, der har haft en traumatisk fødsel

Når vi mennesker er udsat for voldsomme oplevelser, er kroppen ikke altid i stand til at forstå at “katastrofen” er overstået. Det kan betyde at du oplever dig anspændt og utilpas og ikke kan genkende dig selv psykisk. Det kan være ensomt og skamfuldt at have det sådan, når alt nu “burde” være ren babylykke. Kraniosakralterapi kan her gøre en afgørende forskel, fordi det beroliger dit nervesystem og hjælper din krop til at forstå at den ikke længere behøver at “være i krig”. Virkningen kan være at du mærker dig rolig, veltilpas og nærværende og glad.

Sådan foregår en behandling, første gang vi mødes

Først en samtale, hvor vi taler om:

 • Din historie med smerter og andet ubehag
 • Dine tanker og følelser omkring dine smerter
 • Hvordan det påvirker dit liv – hvad der er svært at håndtere og hvad der spænder ben for at du får det bedre
 • Dine drømme, mål og ønsker for behandlingen
 • Hvordan jeg kan hjælpe dig til at være tryg under behandlingen
 • Forventningsafstemning

Så Kraniosakralterapi

Herefter behandler jeg dig med kraniosakralterapi, imens du ligger fuldt påklædt på en briks. Behandlingen har til formål at regulere dit nervesystem og den stress din krop er i, så du kan få mere ro.

Så en opsummering:

Efter behandlingen taler vi lidt om hvad du oplevede og hvilke tanker, det har sat i gang. Hvis du ønsker det kan jeg give dig en simpel instruktion i hvordan du selv kan behandle dit ar. Det er almindeligt at være træt bagefter, så læg ikke en masse planer efter en behandling.

Imellem behandlingerne.

Går du med tanker, spørgsmål eller bekymringer imellem behandlingerne, så er du altid velkommen til at kontakte mig.